K dispozícii je 5622 podnikov.

Hotel Mousson Reštaurácia, Hotelová reštaurácia, Kaviareň, Bar, Michalovce

ku obľúbeným
Upozornite na chybu

Kontakt

Adresa:

T.J. Moussona 1
071 01 Michalovce

Telefón:

056 641 9800

Web:

Otváracie hodiny:

Streda: 06:30 - 23:00
Kapacita podniku: 110 Kapacita salónika: 40

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
4.0 / dobré
Jedlo:  Obsluha:  Atmosféra:  Ceny: 
Počet hlasovaní: 17
Anonymný hodnotiteľ
Večera. Prostredie hlučné. Jedlo:tagliatelle s lososom dobré, len parmezánové hoblinky chýbali. Zubáč dobrý.Údajne plzenské pivo vyšumené. Obsluha mizerná. Mladučká servírka podávala aperitív k ľavému lakťu,jedlo zľava-zprava. Sebavedomý čašník nám nútil múčnik s kávou,ešte sme nemali dojedený hlavný chod. Potom trucoval,už si nás nevšímal. Záverečný crème brulé bola neurčitá rozmrazená hmota na povrchu spálená flambovaním, kúsky ovocia zmrazené. Pán Mousson by zaplakal nad zneužitím svojho mena
Anonymný hodnotiteľ
Ako pozvany ucastnik sa nemozem vyjadrit k cenam, ale k stolovaniu zameranemu na maximalny zisk no minimalny komfort ano.Stol nema byt prepchaty tak ze sa tam nezmesti ani sparadlo.Jedlo sa podava s servisom ktory sa na to technicky nehodi, taniere su objemovo male s mimoriadne sirokou takmer vodorovnou obrubou, na priestor vymedzeny konzumentovi su privelke, polievkovy polozeny na plytkom je nestabilny.Najdolezitejia vec=jedlo, ehm, nuz ako prihrievany vysledok tretiakov z hotelovky.SKLAMANIE!
Anonymný hodnotiteľ

Obedové menu Streda (19.02.2020)

Predjedlá
60g Bruschetta s restovanými hubami, cesnakom, olivovým olejom a parmezánom 1,3,7
Polievky
Domáci slepačí vývar podávaný s pečeňovým knedlíčkom, rezancami, mäsom a brunoise zeleninou 1,3,9 0,25 l
1.10 €
Cviklový krém s kozím syrom 7,9 0,25 l
1.10 €
Hlavné jedlá
Grilovaný filet pstruha dúhového podávaný s pažítkovo-zemiakovým pyré a glazovaným hráškom 4,7 150 g
7.00 €
Sviečková na smotane podávaná s domácou parenou knedľou 1,3,7,9 150 g
6.00 €
Vyprážaný karfiol podávaný so zemiakmi ochutenými maslom a čerstvou petržlenovou vňaťou, tatárska omáčka 1,3,7 150 g
6.00 €

Poloha

Otváracie hodiny

Pondelok: 06:30 - 23:00
Utorok: 06:30 - 23:00
Streda: 06:30 - 23:00
Štvrtok: 06:30 - 23:00
Piatok: 06:30 - 23:00
Sobota: 07:30 - 23:00
Nedeľa: 07:30 - 23:00

Popis

Náš šéfkuchár pripravil lákavé menu zostavené z ponuky domácich aj svetových špecialít. Kvalita ponúkaných jedál je daná starostlivým výberom tých najčerstvejších surovín, spracovávaných s dôrazom na zachovanie osobitých chutí a vôní. Posedenie v pôvabnom prostredí reštaurácie na letnej terase alebo v lobby bare Mousson učarí každému, kto ocení dobré jedlo. Lahôdkou reštaurácie je dezert Mousson pripravený podľa receptúry nášho cukrára.

Doplňujúce informácie

Zameranie podniku

  • Každodenné stravovanie
  • Obchodné jednania
  • Romantické posedenie
  • Rodiny s deťmi
  • Posedenie pri pive
  • Posedenie pri víne
  • Sledovanie športových udalostí
  • Svadby, spoločenské podujatia

Kategória podniku

  • Reštaurácia
  • Hotelová reštaurácia
  • Kaviareň
  • Bar

Typy kuchyne

  • Medzinárodná
  • Slovenská
  • Slovenská regionálna
  • Ryby

Detaily

Vybavenie

Bezbariérový prístup Fajčiarska časť Internet, wifi
Klimatizácia Odsávanie vzduchu Parkovisko v okolí
Premietacie plátno Príjemný výhľad Salónik
Terasa Toalety pre vozičkárov Videoprojekcia, televízor
Vlastné parkovisko

Pre rodiny s deťmi

Detské porcie Detské stoličky Ohrev jedál pre deti

Služby

Čapované pivo Dovolené fajčenie cigár Firemné podujatia a akcie
Organizovanie spoločenských podujatí Pravidelné denné menu

Spôsob platby

Stravné lístky Platobné karty
Dátum poslednej aktualizácie: 27.11.2019 Upozornite na chybu

Najlepšie hodnotené

Michalovce

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.