K dispozícii je 5613 podnikov.
Upozornite na chybu

Kontakt

Adresa:

Jana Hollého 85
07101 Michalovce

Telefón:

0918 817 967

Web:

Otváracie hodiny:

Streda: 08:00 - 23:00

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
4.1 / vynikajúce
Jedlo:  Obsluha:  Atmosféra:  Ceny: 
Počet hlasovaní: 9
Anonymný hodnotiteľ
Mám len vynikajúce skúseností. Príjemné prostredie,milí personál a vynikajúce jedlo. Ešte som sa u vás nesklamala
Anonymný hodnotiteľ
Anonymný hodnotiteľ

Obedové menu Streda (22.01.2020)

Telefonické objednávky a objednávky na rozvoz prosíme do 10:00
+421 918 817 967
0,4l Slepačí vývar s rezancami, mäsom a zeleninou (1,3,9) (SK)
0,4l Šošovicová polievka so zemiakmi (1,7)
300g Domáce zemiakové lokše plnené bryndzou a kyslou smotanou podávané s opraženou slaninkou a cibuľou (7) (SK)
4.50 €
250/200g Pečené kuracie stehno s dusenou ryžou a kompótom (SK)
4.50 €
150/200g Dusené bratislavské bravčové pliecko na mrkvičke a hrášku s kolienkami (1,7) (SK)
4.50 €
400g Bryndzové halušky s kyslou smotanou a opraženou slaninkou (1,3,7)
4.00 €
150/200g Stroganov z kuracích pŕs s 1/2 hqranolkami a 1/2 ryžou a šalátom (1,7) (SK)
4.50 €
120/200g Vyprážaný syr s hranolkami a domácou tatárskou (1,3,7)
4.50 €
150/160g Segedínsky guľáš s domácou parenou knedľou (1,3,7) (SK)
4.20 €
150/160g Hovädzí maďarský guľáš s domácou parenou knedľou (1,3,7) (SK)
4.90 €

Poloha

Otváracie hodiny

Pondelok: 08:00 - 23:00
Utorok: 08:00 - 23:00
Streda: 08:00 - 23:00
Štvrtok: 08:00 - 23:00
Piatok: 08:00 - 01:30
Sobota: 10:00-01:30
Nedeľa: 10:00 - 18:00

Detaily

Dátum poslednej aktualizácie: 30.07.2019 Upozornite na chybu

Najlepšie hodnotené

Michalovce

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.