Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 4644 podnikov.
Táto reštaurácia momentálne nezverejňuje denné menu.

Pozrite si denné menu najbližších reštaurácií.

Don Galvan


Hlavná 33, Šaľa(mapa)

Polievka: 1. Zeleninová s mušličkami 1 Hlavné jedlo: 1. Kuracia zapekačka s cukinou,pomodore,strúhaný syr,opekané zemiaky 1,7 4.50 € 2. Bravčové pečené,chrenová omáčka,knedľa 1,7 4.50 € 3. Šalátový prívarok,volské oko,chlieb 1,3,7 4.50 € 4. Cestoviny s paradajkovým pestom 1 4.50 € 5. Losos,bylinkové maslo,varené zemiaky 1,3,7 6.50 € 6. Kurací / bravčový rezeň,ryža 1,3,7 4.50 € 7. Vyprážaný syr,opekané zemiaky,tatárska omáčka 1,3,7 4.50 € 8. Šalátový tanier podľa vlastného výberu 4.50 € 9. Pizza podľa vlastného výberu 4.50 € Šaláty prílohové: 0.70 € Mrkvový miešaný so zálievkou čalamáda uhorky kyslé Kompóty 0.70 € Podľa ponuky

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení:: 10x

G&G penzión Reštaurácia Lukas


Hlavná 77/A, Šaľa(mapa)

POLIEVKY: A. Paradajková 1.00 € B. Zemiaková kyslá 1.30 € HLAVNÉ JEDLO: 1. Zapekané cestoviny s kuracím mäsom 4.20 € 2. Viedenský guláš, ryža 4.20 € 3. Zeleninový tanier s údeným syrom 4.20 € 4. Vyprážaný bravčový rezeň, príloha podľa výberu 4.20 € 5. Cestoviny penne – bolognese 4.20 € 6. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska 4.20 € 7. Prírodné kuracie prsia, príloha podľa výberu 4.20 € 8. zeleninový tanier s kuracím mäsom a dressingom 4.20 € PRÍLOHY ( 150g ): 1.00 € ŠALÁTY A KOMPÓTY ( 60g ): 1.00 € mrkvový, kapustový, čalamáda, cvikla, uhorky, paradajkový, uhorkový

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení:: 5x

Restaurant Rico


Jarmočná ul. č. 1, Šaľa(mapa)

Polievka Paradajková polievka so syrom (7) Hlavné jedlo A Bravčové na grile, opekané zemiaky s rozmarínom, cesnakový dresing (7) B Kurací steak na taliansky spôsob, varené zemiaky (7) C Španielsky vtáčik, dusená ryža, čalamáda (3) D Znojemské bravčové plece, tarhoňa (1, 3, 7)

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení:: 19x
  • Zapoj sa do súťaže o školu varenia
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2017 Petit Press, a.s.