K dispozícii je 5612 podnikov.
Vytlač menu

Obedové menu Streda (22.01.2020)

: 0,33 l Hlávková kapustová polievka, chlieb – A1, Slepačí vývar s cestovinou,
1. 130g/100g Pečené bravčové rebierko na rozmaríne a červenom víne, 200 g Opekané zemiaky
2. 130g/90g Šťavnaté kuracie prsia plnené šunkou, syrová omáčka, 180 g Dusená ryža – A7,
3. 3 ks Tvarohové palacinky s čokoládovým topingom – A1,A3,A7,
4. 130g/85g Grilované kuracie prsia+príloha čerstvá zelenina s oliv. olejom / alebo Dusená ryža /
5. 100g/110g Vyprážaný syr / v trojobale /, Tatárska omáčka, 200 g Varené zemiaky – A1,A3,A7,

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
1.6 / nič moc
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Zlaté Moravce

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.