K dispozícii je 5613 podnikov.
Vytlač menu

Cena obedového menu - 4,00 Eur a cenu Špeciálu - 4,50 Eur...
Cena polovičnej porcie - 2,80 Eur

Obedové menu Utorok (21.01.2020)

Polievka:
0,3l Zimná s ružičkovým kelom a krupicovými haluškami 1,3,7
0,3l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1,3,7
0,3l Kyslá hríbová,chlieb 1,3,7
Hlavné jedlá
120/140g Kurací černohorský rezeň so zemiakovou kašou a zeleninovou oblohou 1,3,7
4.00 €
120/140g Bravčový perkelt na paprike s tekvicovým prívarkom, chlieb 1,3,7
4.00 €
120/140g Vyprážaný syr/Encián na grile s cuketami, varené zemiaky/ hranolky 1,3,7
4.00 €
120/140g Vyprážaný/prírodný bravčový rezeň, varené zemiaky/hranolky 1,3,7
4.00 €
120/140g Vyprážané/prírodné kuracie prsia, varené zemiaky/hranolky 1,3,7
4.00 €
350g Bryndzové halušky s opraženou slaninkou a zakysankou 1,3,7
4.00 €
120/140g Poľovnícky guľáš "St.Hubert" z diviny s karlovarskými knedlíčkami 1,3,7
4.50 €
Dezert
280g Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, čokoládou a šľahačkou 1,3,7
4.00 €
Šaláty
4.00 €
Cézar,
Grécky
Fitness s kuracím mäsom

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
4.5 / vynikajúce
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.