K dispozícii je 5615 podnikov.

Rekreačné stredisko PÚŠŤ Prievidza

ku obľúbeným
Vytlač menu

Objednajte si 3 jedlá a domáce lekvárové perky (1 porciu) máte zadarmo!
Cena obedového menu zahŕňa 0,33 l polievky + hlavné jedlo
obedové menu sa podáva od 11.00 - 15.00 h

Obedové menu Štvrtok (30.01.2020)

denné menu zostavila šéfkuchárka Jeanette Majzlanová
Celotýždňové menu:
1/ 120/200 g Panenka na ihle s nivovou omáčkou, grilovaný zemiak na bylinkovom masle – 7,9
6.20 €
2/ 400 g Lasagne s hlivou, kuracím mäsom a špenátom – 1,3,7,9,12
6.20 €
3/ 300/200 g Zabíjačkový tanier, varené zemiaky, sudová kapusta – 1,7,9,12
6.20 €
Denné menu:
0,33 l Hokaido – 1,7,9 (bez poplatku k menu) alebo Slepačí vývar – 1,3,7,9 za príplatok 1 €
4/ 100/200 g Slovenský bravčový rezeň (v cestíčku so slaninou), zemiaková kaša – 1,3,7
5.50 €
5/ 300 g Domáce bryndzové pirohy s kyslou smotanou a slaninkou – 1,3,7
5.50 €
- dovoz pre firmy (nie individuálne) do 3,5 km ZDARMA + balné ZDARMA, denné menu sa rozváža od 11.00 do 15.00 h - objednávky firiem na denné menu sa robia minimálne deň vopred od 8.00 - 15.00 h mailom na: pust@hbp.sk
- gramáže mäsa sú uvedené v surovom stave
- pri objednaní chleba navyše - cena 0,20 Eur / 40 g
- ceny sú uvedené s DPH
- v prípade, že si nevyberiete z denného menu, môžete si objednať z nášho jedálneho lístka - kompletnú ponuku nájdete na www.pust.sk/aktualita/jedalny-listok-rs-pust

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
4.9 / vynikajúce
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Prievidza

Odporúčame navštíviť

Starý mlyn
Tužina, Tužina denné menu

Bavaria Reštaurácia
Pribinovo námestie 2, Prievidza denné menu

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.