K dispozícii je 5622 podnikov.
Vytlač menu

Prijímame platby všetkými stravnými lístkami ako aj kartami a dovoľujeme si Vám oznámiť že k príprave jedál používame výlučne čerstvé mäso zo slovenského chovu.
MENU PRIPRAVÍME AJ BEZLEPKOVÉ ALEBO PODĽA INÝCH ZDRAVOTNÝCH
POŽIADAVIEK, AK NÁM ZAVOLÁTE DEŇ VOPRED DO 12.00 hod.

Obedové menu Pondelok (06.04.2020)

ČÍTAJTE PROSÍME POZORNE !
Vážení zákazníci, počas vírovej pandémie z prevádzky
dovážame Obedové menu v čase od 11.30 do 15.00 hod.
Objednávky všetkých obedov berieme od 07.30 do 10.00 hod.
na tel. 0948 797 107 / 0908 975 630
Menu na osobný odber vydávame o 11.00 -11.30 pri vchode do podniku,
potom rozvážame stravu, osobný odber už nie je možný !
OBEDOVÉ MENU JE ZA 5.-€
V cene menu je Hlavné jedlo s prílohou, polievka,
obaly na jedlo a donáška
Pri objednávke deň vopred vieme pripraviť aj bezlepkové menu
ktoré je denne aktualizované je na stránke www.restauracie.sme.sk.
Ponúkame denne domácu stravu bez polotovarov na základe
čerstvých surovín od lokálnych dodávateľov
Obedové menu Pondelok 06.04.2020
Platiť sa dá okrem hotovosti a stravnými lístkami
aj všetkými druhmi stravovacích a platobných kariet
POLIEVKY K MENU
0,33l Jemná kuracia s krupičkou
(vývar, kuracie mäso, vajíčka, restovaná
karotková slama, maslo, detská krupica,
petržlenová vňať, koreniny)
0,33l Bavorská
(vývar ,pór ,gazdovská údená slaninka,
čerstvá majoránka ,opražený chlieb)
HLAVNÉ JEDLÁ K MENU
150gr Vyprážaný mletý rezeň s írskym čedarom
v lahôdkovom cestíčku (bravčové pliecko, cibuľka, cesnak,
vajíčka, strúhanka syr írsky čedar, koreniny),200gr zemiačky
grenaille na petržlenovom masle,150gr „hospodský zelný salát“
(biela čerstvá kapusta, červená cibuľka, ocot, cukor, koreniny)
300gr Penne s pestom z medvedieho cesnaku
(talianske semolinové cestoviny z tvrdej pšenice,
olivový olej extra virgin, vlašské orechy, cherry
paradajky, medvedí cesnak, mandľové lupienky
a strúhaný parmezán)
150gr Marinované kuracie ako steak s cviklovým rizotom
(kuracie prsia, zmes grilovacieho korenia, bylinkové
maslo), 200gr krémové cviklové rizoto (talianska ryža
arborio, maslo, cesnak, biele víno, šalotka, vývar, cvikla,
strúhaný parmezán, koreniny)
350gr Plnené slivkové gule so zemiakového cesta
s posýpkou zo strúhanky ,vlašských orechov ,cukru,
masla, podávané s horúcou zmesou lesného ovocia
a čokoládovým topingom
Prajeme Vám dobrú chuť !

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
4.1 / vynikajúce
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Košice

Odporúčame navštíviť

Koridor Pub
Československej armády 18, Košice

ReštiKE restaurant
Žižkova 13, Košice

Naša jedáleň - ROZVOZ JEDÁL
Južná trieda 82, Košice

LUNCH TIME
Žriedlova 11, Košice

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.