K dispozícii je 5604 podnikov.
Upozornite na chybu

Kontakt

Adresa:

Terézie Vansovej 429/21
974 01 Banská Bystrica

Telefón:

0905 269 227

Web:

Otváracie hodiny:

Pondelok: 08:00-22:00
Kapacita podniku: 20 Kapacita terasy: 50

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
4.0 / dobré
Jedlo:  Obsluha:  Atmosféra:  Ceny: 
Počet hlasovaní: 15
Anonymný hodnotiteľ
Úžasný obed, prostredie na terase ako v pravej talianskej reštaurácii. Odporúčam milovníkom talianskej kuchyne, určite si prídu na svoje.
Anonymný hodnotiteľ
Chodím pravidelne už viac ako 2 roky a ešte ani raz ma nesklamali. Masímo fakt varí s láskou. Igor Palúch
Anonymný hodnotiteľ
vyborne jedno, super atmosfera

Obedové menu Pondelok (14.10.2019)

Ristorante LA SECCHIA
TALIANSKE ŠPECIALITY
OBEDOVÉ MENU /PONDELOK 14.10.2019
0,33 l Polievka VERDE 1,00 €
/7/ hustá krémová hrachová polievka s brokolicou, parmezán
1. 350g TORTELLONI CON RICOTTA E SPINACIO,
/1,3,7/ plnené cestoviny s ricottou a špenátom, jemne poliate so smotanovou
omáčkou, špenát, speck , parmezán 3,90 €
2. 350g LASAGNE BOLOGNESE, lasagne s mäsovým ragú Bolognese,
/1,3,7/ parmezán 4,00 €
3. 400g PENNE PESTO GENOVESE, cestoviny s bazalkovým pestom,
/1,3,7/ zemiaky a zelená fazuľka , parmezán 4,00 €
4. 300g INSALATA MISTA CON MOZZARELLA DI BUFALA,
/1/ miešaný listový zeleninový šalát, cherry paradajky, mozzarella DI
BUFALA, toast 4,20 €
5. 350g MELANZANE ALLA PARMIGIANA, grilovaný baklažán
/7/ prekladaný s mozzarellou a paradajkovým pyré, parmezán 4,20 €
6. 400g GNOCCHI MILANESE, zemiakové gnocchi v omáčke zo
/1,3,7/ syra Gorgonzola, sušené paradajky,čerstvé paradajky, parmezán 4,20 €
7. 350g ENCIAN ALLA GRIGLIA CON MIRTILLI, grilovaný encián
/7/ jemne dochutený s jablkovým acetom Balsamico, červeným džemom, pečené
zemiaky 4,20 €
8. 400g RISOTTO CON GORGONZOLA,PERE E NOCI,
/7,8/ Talianske krémové rizoto so syrom gorgonzola, hruškou a vlašskými orechmi
4,50 €
1.obilniny obsahujúce lepok ( t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridy a výrobky z nich 2. kôrovce a výrobky z nich 3. vajcia a výrobky z nich 4. ryby a výrobky z nich 5. arašidy a výrobky z nich 6. sójové zrná a výrobky z nich 7. mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy 8. orechy, ktorými sú mandle, lieskové,vlašské, kešu, pekanové, makadamové, queenslandské,para orechy, pistácie. 9. zeler a výrobky z neho 10. horčica a výrobky z nej 11. sezamové semená a výrobky z nich 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/ kg alebo 10mg/l 13. vlčí bôb a výrobky z neho 14. mäkkýše a výrobky z nich.

Poloha

Otváracie hodiny

Pondelok: 08:00-22:00
Utorok: 08:00-22:00
Streda: 08:00-22:00
Štvrtok: 08:00-22:00
Piatok: 08:00-22:00
Sobota: 12:00-22:00
Nedeľa: zatvorené

Popis

Malá útulná reštaurácia v talianskom štýle so šéfkuchárom priamo z Modeny, reštaurácia ma v ponuke aj malú predajňu originálnych talianskych produktov.

Doplňujúce informácie

Zameranie podniku

  • Každodenné stravovanie
  • Romantické posedenie
  • Rodiny s deťmi
  • Posedenie pri pive

Kategória podniku

  • Reštaurácia

Typy kuchyne

  • Talianska

Detaily

Vybavenie

Internet, wifi Parkovisko v okolí Terasa

Pre rodiny s deťmi

Detské porcie Detské stoličky

Služby

Čapované pivo Catering Donáška
Firemné podujatia a akcie Organizovanie degustácie vín Organizovanie spoločenských podujatí
Pravidelné denné menu

Spôsob platby

Stravné lístky Platobné karty
Dátum poslednej aktualizácie: 11.10.2019 Upozornite na chybu

Najlepšie hodnotené

Banská Bystrica

Odporúčame navštíviť

U Alexa
Námestie SNP 36/51, Zvolen denné menu

RESIDENCE HOTEL ****
Donovaly 198, Donovaly

Reštaurácia Centrum
J. Kozáčeka 8, Zvolen

Koliba - Neresnica
Neresnická cesta 19, Zvolen

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.