K dispozícii je 5613 podnikov.
Vytlač menu

Ponuka dňa sa štandardne podáva ako trojchodová (predjedlo alebo polievka, hlavné jedlo, dezert), prípadne za príplatok štvorchodová.
Cena : 6,50 €

Špecialita šéfkuchára sa štandardne podáva štvorchodovo, spolu s predjedlom, polievkou a dezertom.

Obedové menu Utorok (21.01.2020)

Predjedlo
80 g Rukolový šalát, sušená šunka, mango
Polievka
0,25 l Zeleninový boršč /1,7/
0,25 l Hovädzí vývar s cestovinou a zeleninou /1,3,7,9/
Hlavné jedlo
130 g Kurací steak, šalotková omáčka, zemiakový závin /1,3,7/
250g Bryndzové halušky, slaninový púder, bylinkový olej /1,3,7/
Dezert
60g Domáci dezert
Chef´s special : 12,90 €
180g Viedenský teľací rezeň, zemiakový šalát s jogurtom /1,3,7/

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
5.0 / vynikajúce
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Spišská Nová Ves

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.