Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 5404 podnikov.
Vytlač menu

Ponuka dňa sa štandardne podáva ako trojchodová (predjedlo alebo polievka, hlavné jedlo, dezert), prípadne za príplatok štvorchodová.
Cena : 6,50 €

Špecialita šéfkuchára sa štandardne podáva štvorchodovo, spolu s predjedlom, polievkou a dezertom.

Obedové menu Streda (24.04.2019)

Predjedlo:
80 g Prekladaná paradajka s kozím syrom, rukola /7/
----------------
Polievka:
0,25 l Hrášková polievka s haluškami /1,3/
0,25 l Hovädzí vývar s cestovinou a zeleninou /1,3,9/
----------------
Hlavné jedlo:
120 g Hovädzie varené, chrenová omáčka, kysnuté knedle /1,3,7/
250 g Rizoto zo špaldovej tarhone, restovaná koreňová zelenina, syr Vršatec, miešaný šalát /1,3,7/
----------------
Dezert:
60 g Dezert z dennej ponuky
----------------
Chef´s special: 12,90€
200 g Teplý šalát z mungo fazuľky a šošovice Beluga, krupot, pečené jahňacie kolienko, cesnakový demi glace /1,7/

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
3.5 / dobré
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Spišská Nová Ves

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.