Hotel GARNI Považská Bystrica
ku obľúbenýmPolievka + Hlavné jedlo: 4,50€
+ obal na polievku, obal na hlavné jedlo, zatavovacia fólia 0,40€ =
MENU 4,90€ „ JEDLO SO SEBOU „
Cena polievky 0,30l: 1.40€ + OBAL 0,20€ = 1,60€
Obedové menu Pondelok (18.01.2021)
Richtárska polievka
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7
Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a brusnicami
2.150/100g „ Bravčový rezeň „ 1,3
Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a čalamádou
3.150/100g „ Cordon Bleu „1,3,7
Vyprážané kuracie prsia plnené šunkou a syrom obalené v trojobale s opekanými zemiakmi a domácim jogurtovo bylinkovým dresingom
4.150/100g ,, Kurací steak s gril. baklažánom a Gorgonzolovou omáčkou ,,
1,7
Marinované kuracie prsia preliate krémovou omáčkou zo syra Gorgonzola s grilovaným baklažánom s ½ dusenou ryžou a ½ steakovými hranolkami
5.150/100g „ Kurací Gyros „7
Grilované kuracie rezance, marinované v gyros korení podávané s dusenou ryžou a tzatziky
6.150/100g „ XXL bravčový rezeň „1,7
Veľký bravčový rezeň z karé obalený v šunkovom cestíčku podávaný so zemiakovo – cvikľovým šalátom
7.350g „ Dukátové buchtičky „ 1,3,7
Výborné domáce dukátové buchtičky z kysnutého cesta preliate s lahodným vanilkovým krémom garnírované práškovým cukrom.
Obedové menu Utorok (19.01.2021)
Šampiňónová polievka
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7
Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a brusnicami
2.150/100g „ Bravčový rezeň „ 1,3
Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a čalamádou
3.150/100g „ Cordon Bleu „1,3,7
Vyprážané kuracie prsia plnené šunkou a syrom obalené v trojobale s opekanými zemiakmi a domácim jogurtovo bylinkovým dresingom
4.150/100g ,, Kurací steak s gril. baklažánom a Gorgonzolovou omáčkou ,,
1,7
Marinované kuracie prsia preliate krémovou omáčkou zo syra Gorgonzola s grilovaným baklažánom s ½ dusenou ryžou a ½ steakovými hranolkami
5.150/100g „ Kurací Gyros „7
Grilované kuracie rezance, marinované v gyros korení podávané s dusenou ryžou a tzatziky
6.150/100g „ XXL bravčový rezeň „1,7
Veľký bravčový rezeň z karé obalený v šunkovom cestíčku podávaný so zemiakovo – cvikľovým šalátom
7.350g „ Dukátové buchtičky „ 1,3,7
Výborné domáce dukátové buchtičky z kysnutého cesta preliate s lahodným vanilkovým krémom garnírované práškovým cukrom.
Obedové menu Streda (20.01.2021)
Zeleninová polievka so smotanou
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7
Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a brusnicami
2.150/100g „ Bravčový rezeň „ 1,3
Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a čalamádou
3.150/100g „ Cordon Bleu „1,3,7
Vyprážané kuracie prsia plnené šunkou a syrom obalené v trojobale s opekanými zemiakmi a domácim jogurtovo bylinkovým dresingom
4.150/100g ,, Kurací steak s gril. baklažánom a Gorgonzolovou omáčkou ,,
1,7
Marinované kuracie prsia preliate krémovou omáčkou zo syra Gorgonzola s grilovaným baklažánom s ½ dusenou ryžou a ½ steakovými hranolkami
5.150/100g „ Kurací Gyros „7
Grilované kuracie rezance, marinované v gyros korení podávané s dusenou ryžou a tzatziky
6.150/100g „ XXL bravčový rezeň „1,7
Veľký bravčový rezeň z karé obalený v šunkovom cestíčku podávaný so zemiakovo – cvikľovým šalátom
7.350g „ Dukátové buchtičky „ 1,3,7
Výborné domáce dukátové buchtičky z kysnutého cesta preliate s lahodným vanilkovým krémom garnírované práškovým cukrom.
Obedové menu Štvrtok (21.01.2021)
Goralská polievka
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7
Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a brusnicami
2.150/100g „ Bravčový rezeň „ 1,3
Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a čalamádou
3.150/100g „ Cordon Bleu „1,3,7
Vyprážané kuracie prsia plnené šunkou a syrom obalené v trojobale s opekanými zemiakmi a domácim jogurtovo bylinkovým dresingom
4.150/100g ,, Kurací steak s gril. baklažánom a Gorgonzolovou omáčkou ,,
1,7
Marinované kuracie prsia preliate krémovou omáčkou zo syra Gorgonzola s grilovaným baklažánom s ½ dusenou ryžou a ½ steakovými hranolkami
5.150/100g „ Kurací Gyros „7
Grilované kuracie rezance, marinované v gyros korení podávané s dusenou ryžou a tzatziky
6.150/100g „ XXL bravčový rezeň „1,7
Veľký bravčový rezeň z karé obalený v šunkovom cestíčku podávaný so zemiakovo – cvikľovým šalátom
7.350g „ Dukátové buchtičky „ 1,3,7
Výborné domáce dukátové buchtičky z kysnutého cesta preliate s lahodným vanilkovým krémom garnírované práškovým cukrom.
Obedové menu Piatok (22.01.2021)
Cesnaková polievka so širokými rezancami
1.150/100g „ Poľovnícky divinový guláš „ 1,3,7
Poľovnícky divinový guláš pripravovaný z jelenieho a diviačieho mäsa na cibuľkovom základe podávaný s domácim karlovarským knedlíkom a brusnicami
2.150/100g „ Bravčový rezeň „ 1,3
Bravčový rezeň pripravovaný na prírodno s volským okom, preliaty prírodnou omáčkou so steakovými hranolkami a čalamádou
3.150/100g „ Cordon Bleu „1,3,7
Vyprážané kuracie prsia plnené šunkou a syrom obalené v trojobale s opekanými zemiakmi a domácim jogurtovo bylinkovým dresingom
4.150/100g ,, Kurací steak s gril. baklažánom a Gorgonzolovou omáčkou ,,
1,7
Marinované kuracie prsia preliate krémovou omáčkou zo syra Gorgonzola s grilovaným baklažánom s ½ dusenou ryžou a ½ steakovými hranolkami
5.150/100g „ Kurací Gyros „7
Grilované kuracie rezance, marinované v gyros korení podávané s dusenou ryžou a tzatziky
6.150/100g „ XXL bravčový rezeň „1,7
Veľký bravčový rezeň z karé obalený v šunkovom cestíčku podávaný so zemiakovo – cvikľovým šalátom
7.350g „ Dukátové buchtičky „ 1,3,7
Výborné domáce dukátové buchtičky z kysnutého cesta preliate s lahodným vanilkovým krémom garnírované práškovým cukrom.
Najlepšie hodnotené
Považská Bystrica
- 1. Penzión Terno, Považská Bystrica
- 2. Hotel GARNI, Považská Bystrica
- 3. City Restaurant - cafe - bar, Považská Bystrica
- 4. Olympia restaurant & sport pub, Považská Bystrica
- 5. PB CAFÉ & RESTAURANT, Považská Bystrica
Články
Odporúčame navštíviť
PB CAFÉ & RESTAURANT
M. R. Štefánika 135, Považská Bystrica
denné menu