Hotel GARNI Považská Bystrica
ku obľúbenýmPolievka + Hlavné jedlo: MENU 1. až 6. - 6,69€ Polievka + Hlavné jedlo: MENU 7. - 4,90€ Cena polievky 0,30l : 1,99€
OTVORENÉ DENNE: PONDELOK – NEDELA: 10.00 HOD – 22.00 HOD
Obedové menu Pondelok (19.05.2025)
Polievka
Liptovská kyselica
Hlavné jedlá
1.150g/200g „ Poľský rezeň „1,3
6.09 €
Prudko opečený obrátený rezeň z hovädzieho mäsa obalený v strúhanke následne vo vajíčku zapečený v marináde, preliaty omáčkou podávaný s dusenou ryžou a uhorkovým šalátom
2.150g/200g „ Bravčový steak s hríbikovou omáčkou „ 1,3,7
6.09 €
Steak z marinovanej bravčovej krkovičky podávaný so smotanovou omáčkou z lesných hríbikov s wiedenskou cibuľkou a domácim kysnutým knedlíkom
3.150g/250g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou, brusnicami a plátkom citróna
4.150g/200g „ Marinované kuracie prsia s bylinkovým maslom „ 1,7
6.09 €
Marinované kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom servírované s ½ dusenou ryžou, ½ steakovými hranolkami a dipom z jogurtu a pečeného censaku
5.150g/250g „ Holandský maslový rezeň „ 1,3,7
6.09 €
Vyprážaný rezeň z mletého bravčového mäsa a strúhaného syra Eidam v trojobale podávaný so zemiakovou kašou a šalátom Coleslaw
6.150g/200g „ Vyprážaný oštiepok „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný oštiepok obalený v trojobale podávaný s hranolkami a rukolovou majonézou
7.350g „ Domáca jablková štrúdľa s vanilkovým krémom „1,3,7
4.50 €
Šťavnatá domáca štrúdľa pripravovaná z lístkového cesta plnená jablkami, hrozienkami a škoricovým cukrom garnírovaná vanilkovým krémom a práškovým cukrom
Obedové menu Utorok (20.05.2025)
Polievka
Fazuľová so sušenými slivkami
Hlavné jedlá
1.150g/200g „ Poľský rezeň „1,3
6.09 €
Prudko opečený obrátený rezeň z hovädzieho mäsa obalený v strúhanke následne vo vajíčku zapečený v marináde, preliaty omáčkou podávaný s dusenou ryžou a uhorkovým šalátom
2.150g/200g „ Bravčový steak s hríbikovou omáčkou „ 1,3,7
6.09 €
Steak z marinovanej bravčovej krkovičky podávaný so smotanovou omáčkou z lesných hríbikov s wiedenskou cibuľkou a domácim kysnutým knedlíkom
3.150g/250g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou, brusnicami a plátkom citróna
4.150g/200g „ Marinované kuracie prsia s bylinkovým maslom „ 1,7
6.09 €
Marinované kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom servírované s ½ dusenou ryžou, ½ steakovými hranolkami a dipom z jogurtu a pečeného censaku
5.150g/250g „ Holandský maslový rezeň „ 1,3,7
6.09 €
Vyprážaný rezeň z mletého bravčového mäsa a strúhaného syra Eidam v trojobale podávaný so zemiakovou kašou a šalátom Coleslaw
6.150g/200g „ Vyprážaný oštiepok „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný oštiepok obalený v trojobale podávaný s hranolkami a rukolovou majonézou
7.350g „ Domáca jablková štrúdľa s vanilkovým krémom „1,3,7
4.50 €
Šťavnatá domáca štrúdľa pripravovaná z lístkového cesta plnená jablkami, hrozienkami a škoricovým cukrom garnírovaná vanilkovým krémom a práškovým cukrom
Obedové menu Streda (21.05.2025)
Polievka
Zo zeleného hrášku
Hlavné jedlá
1.150g/200g „ Poľský rezeň „1,3
6.09 €
Prudko opečený obrátený rezeň z hovädzieho mäsa obalený v strúhanke následne vo vajíčku zapečený v marináde, preliaty omáčkou podávaný s dusenou ryžou a uhorkovým šalátom
2.150g/200g „ Bravčový steak s hríbikovou omáčkou „ 1,3,7
6.09 €
Steak z marinovanej bravčovej krkovičky podávaný so smotanovou omáčkou z lesných hríbikov s wiedenskou cibuľkou a domácim kysnutým knedlíkom
3.150g/250g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou, brusnicami a plátkom citróna
4.150g/200g „ Marinované kuracie prsia s bylinkovým maslom „ 1,7
6.09 €
Marinované kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom servírované s ½ dusenou ryžou, ½ steakovými hranolkami a dipom z jogurtu a pečeného censaku
5.150g/250g „ Holandský maslový rezeň „ 1,3,7
6.09 €
Vyprážaný rezeň z mletého bravčového mäsa a strúhaného syra Eidam v trojobale podávaný so zemiakovou kašou a šalátom Coleslaw
6.150g/200g „ Vyprážaný oštiepok „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný oštiepok obalený v trojobale podávaný s hranolkami a rukolovou majonézou
7.350g „ Domáca jablková štrúdľa s vanilkovým krémom „1,3,7
4.50 €
Šťavnatá domáca štrúdľa pripravovaná z lístkového cesta plnená jablkami, hrozienkami a škoricovým cukrom garnírovaná vanilkovým krémom a práškovým cukrom
Obedové menu Štvrtok (22.05.2025)
Polievka
Frankfurtská
Hlavné jedlá
1.150g/200g „ Poľský rezeň „1,3
6.09 €
Prudko opečený obrátený rezeň z hovädzieho mäsa obalený v strúhanke následne vo vajíčku zapečený v marináde, preliaty omáčkou podávaný s dusenou ryžou a uhorkovým šalátom
2.150g/200g „ Bravčový steak s hríbikovou omáčkou „ 1,3,7
6.09 €
Steak z marinovanej bravčovej krkovičky podávaný so smotanovou omáčkou z lesných hríbikov s wiedenskou cibuľkou a domácim kysnutým knedlíkom
3.150g/250g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou, brusnicami a plátkom citróna
4.150g/200g „ Marinované kuracie prsia s bylinkovým maslom „ 1,7
6.09 €
Marinované kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom servírované s ½ dusenou ryžou, ½ steakovými hranolkami a dipom z jogurtu a pečeného censaku
5.150g/250g „ Holandský maslový rezeň „ 1,3,7
6.09 €
Vyprážaný rezeň z mletého bravčového mäsa a strúhaného syra Eidam v trojobale podávaný so zemiakovou kašou a šalátom Coleslaw
6.150g/200g „ Vyprážaný oštiepok „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný oštiepok obalený v trojobale podávaný s hranolkami a rukolovou majonézou
7.350g „ Domáca jablková štrúdľa s vanilkovým krémom „1,3,7
4.50 €
Šťavnatá domáca štrúdľa pripravovaná z lístkového cesta plnená jablkami, hrozienkami a škoricovým cukrom garnírovaná vanilkovým krémom a práškovým cukrom
Obedové menu Piatok (23.05.2025)
Polievka
Zemiaková s rascou a vajíčkom
Hlavné jedlá
1.150g/200g „ Poľský rezeň „1,3
6.09 €
Prudko opečený obrátený rezeň z hovädzieho mäsa obalený v strúhanke následne vo vajíčku zapečený v marináde, preliaty omáčkou podávaný s dusenou ryžou a uhorkovým šalátom
2.150g/200g „ Bravčový steak s hríbikovou omáčkou „ 1,3,7
6.09 €
Steak z marinovanej bravčovej krkovičky podávaný so smotanovou omáčkou z lesných hríbikov s wiedenskou cibuľkou a domácim kysnutým knedlíkom
3.150g/250g „ Morčací Wiener schnitzel „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný veľký rezeň z morčacích pŕs obalený v trojobale podávaný s pučenými zemiačkami s opraženou cibuľkou, brusnicami a plátkom citróna
4.150g/200g „ Marinované kuracie prsia s bylinkovým maslom „ 1,7
6.09 €
Marinované kuracie prsia na prírodno s bylinkovým maslom servírované s ½ dusenou ryžou, ½ steakovými hranolkami a dipom z jogurtu a pečeného censaku
5.150g/250g „ Holandský maslový rezeň „ 1,3,7
6.09 €
Vyprážaný rezeň z mletého bravčového mäsa a strúhaného syra Eidam v trojobale podávaný so zemiakovou kašou a šalátom Coleslaw
6.150g/200g „ Vyprážaný oštiepok „1,3,7
6.09 €
Do zlatista vyprážaný oštiepok obalený v trojobale podávaný s hranolkami a rukolovou majonézou
7.350g „ Domáca jablková štrúdľa s vanilkovým krémom „1,3,7
4.50 €
Šťavnatá domáca štrúdľa pripravovaná z lístkového cesta plnená jablkami, hrozienkami a škoricovým cukrom garnírovaná vanilkovým krémom a práškovým cukrom
Najlepšie hodnotené
Považská Bystrica
- 1. Pizzeria Fantasia by Luciano, Považská Bystrica
- 2. Penzión Terno, Považská Bystrica
- 3. Tatran PUB, Považská Bystrica
- 4. Hotel GARNI, Považská Bystrica
- 5. PB CAFÉ & RESTAURANT, Považská Bystrica
Odporúčame navštíviť
City Restaurant - cafe - bar
Centrum 8, Považská Bystrica
denné menu