Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 5383 podnikov.
Vytlač menu

Menu aj na donášku s polievkou 5,00 € ,menu pizza 4,50 € (bez polievky)
Váha mäsa 150 g. surový stav/prílohy 150 g./obloha 50 g. Polievka 1 € hlavné jedlo 3,00 € (samostatne polievku alebo hl. jedlo nepodávame).
Šaláty prílohové: Mrkvový,miešaný so zálievkou,čalamáda,uhorky kyslé                  0,70 €
 Kompóty: Podľa ponuky                                                                                                       0,70 €
OBEDOVÉ MENU A MENU PIZZA SA PODÁVA DO 14:00 HOD.
Kolektív DON GALVAN Vám želá dobrú chuť.

Obedové menu Štvrtok (13.12.2018)

Polievka:
Frankfurtská polievka,chlieb 1
Hlavné jedlo:
1. Kuracie na grile,opekané zemiaky,dressing 1,7
4.50 €
2. Pomali pečené hovädzie líčka,ryža,šalát 1
4.50 €
3. Rizoto „Verde“s kuracími rezančekmi 1
4.50 €
4.
5. Losos,bylinkové maslo,varené zemiaky 1,3,7
6.50 €
6. Kurací / bravčový rezeň,ryža 1,3,7
4.50 €
7. Vyprážaný syr,(príloha podľa dennej ponuky),tatárska omáčka 1,3,7
4.50 €
8. Šalátový tanier podľa vlastného výberu
4.50 €
9. Pizza podľa vlastného výberu
4.50 €
Šaláty prílohové:
0.70 €
Mrkvový,
miešaný so zálievkou,
čalamáda,
uhorky kyslé
Kompóty:
Podľa ponuky
0.70 €

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
4.4 / vynikajúce
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2018 Petit Press, a.s.