K dispozícii je 5622 podnikov.
Vytlač menu

Zmena menu je vyhradená
Polievka 0,2l, hmotnosť mäsovej zložky je uvedená pred tepelnou úpravou

Obedové menu Streda (19.02.2020)

Vajíčková
1. 150/180 Segedínsky guláš s domácou parenou knedľou
5.10 €
2. 150/200/30 Vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi s vňaťkou, tatárska omáčka
5.10 €
3. 100/150/30 Mozzarella šalát s rukolou, cherry, bazalka, balsamicco, dressing, toast
5.40 €
4. 150/200/40 Vyprážaný kurací gordon bleu s opekanými zemiakmi, tatárska omáčka a zelenina
5.40 €
5. 150/190/40 Grilovaná panenka s nivovo- smotanovou omáčkou, hranolky, ryža aj šalátik
6.10 €

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
3.8 / dobré
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2019 Petit Press, a.s.