Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 4963 podnikov.

Obedové menu

Reštaurácia Eden

ku obľúbeným
Šuja 99, Rajec (mapa)

Polievka Šampiňónová so zemiakmi (1,7), Cesnaková so syrom a chlebom (1,3,7) 0,33l Hlavné jedlá Menu 1 Kuracie prsia v šunkovom cestíčku so zemiakovou kašou a broskyňovým kompótom (1,3,7)150/500g 4.30 € Menu 2 Bravčové pliecko na paprike s cestovinou (1,3,7)150/450g 4.30 € Menu 3 Boloňské špagety so syrom (1,3,7)100/400g 3.90 €

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 25x

U Hromadov

ku obľúbeným
Rajecká Lesná 430, Rajecká Lesná (mapa)

Polievka: 0,33 lBoršč z hlávkovej kapusty (1,7,9), chlieb (1,3) 0.50 € Hlavné jedlo: 130(85) gPrírodný bravčový rezeň na horčici a cesnaku (1,7,10), tlačené zemiaky s opraženou cibuľou a maslom (7), uhorkový šalát 3.20 € 445 gHalušky so syrokrémom, slaninou a jarnou cibuľkou (1,3,7) 3.20 € 400 gZapekané cestoviny s brokolicou, šunkou a syrom (1,3,7), uhorkový šalát 3.20 € Menu Plus Polievka: 0,33 lHydinový/hovädzí vývar s pečeňovými haluškami, zeleninou a domácimi rezancami (1,3,9) Hlavné jedlo: 180 gKuracie kúsky ( zo stehna bez kosti a kože) s estragónom a dijónskou horčicou (10) v pizza posúchu (1,3,7) s čerstvou zeleninou ( ľadový šalát, rajčiny, uhorky, červená cibuľa) a Nivovou omáčkou (7) 4.60 €

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 10x
  • Zapoj sa do súťaže o školu varenia
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2017 Petit Press, a.s.