Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 5213 podnikov.

Obedové menu

AZUL Hotel & Restaurant

ku obľúbeným
Nádražná 2204/8, Partizánske (mapa)

Pivovar Baťák Polievka A – Kyslá šošovicová s vajíčkom 3,7,9 B – Hovädzí vývar 1,3,9 Hlavné jedlá 1 – Kuracie plátky na ružičkovom keli, basmati ryža 9 2 – Pečený bravčový bôčik na brusniciach, pažítkové zemiaky s maslom 7,9 3 – Fusilli s rukolovým pestom a cherry rajčinkami 1,7,8 4 – Bravčový rezeň, opekané zemiaky, zelerový šalát s bielym jogurtom 1,3,7,9

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 8x

Marzano restaurant

ku obľúbeným
Mostová 26, Partizánske (mapa)

Polievka: Hrášková na kyslo, pizza chlieb Menu 0 Pizza(šunka, šampióny Bezlep. 1. Kurací steak, smotanovo-šamp.omáčka,1/2 ryža, 1/2hranolky, šalát 2. Ryb.rezance v cestíčku,1/2ľad. šalát s jogurt.dresin.,1/2strúh. mrkva s hrozienk. a slneč.jadierkami 3. Restovaná kuracia pečeň s chilli, šampiónmi a paprikou, ryža, kyslá uhorka 4. Bravčový steak s chilli con carne, strúhaný syr, 1/2ryža, 1/2hranolky 4.70 € Bravčový steak s polievkou sa na rozvoz účtuje 5.00 € 5. Vyprážaný syr, hranolky, tatar.omáčka

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 53x

Central restaurant Partizánske

ku obľúbeným
Námestie SNP 143/3, Partizánske (mapa)

Polievka 0,33 Kapustová, chlieb 2ks Hlavné jedlá 1. 100/150/120 Kuracie azu po tatársky, ryža, uhorkový šalát 2. 100/200/120 Boloňský rezeň / prír.bravč.rezeň zapečený so syrom a vajcom/, opekané zemiaky, uhork.šalát 1,3,7 3. 300/120 Zeleninové rizoto so syrom, uhorkový šalát1,7 4. 340 Ravioli so špenátom a rajčinovou omáčkou 1,3,7 Jedlá č.1.,2. sa dajú kombinovať bez prílohy so zeleninovým šalátom s dresingom TÝŽDENNÉ MENU Polievka ako v dennom menu Hlavné jedlá 5. 100/175/120 Cernohorský kurací rezeň, 1/2 opekané zemiaky, 1/2 ryža, kapustový šalát 6. 220/150/120 Pečené kuracie stehno s plnkou, ryža, kapustový šalát Jedlá č. 5.,6. sa dajú kombinovať bez prílohy so zeleninovým šalátom a dresingom

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 3x

Reštaurácia LA TOSCANA

ku obľúbeným
Nitrianska č.58, Partizánske (mapa)

Rajčinová so syrom 7 1. Kuracia pikáta, hrášková ryža 150/180g 1,3,7 2. Špargľa v šunke a syre, maslové zemiaky 300g 7 5,20 € Menu šéf kuchára Bravčové líčka na belehradský spôsob, tarhoňa 150/180g 1 5,90 € Biznis Menu Medajlónky z hovädzej sviečkovice s baby špenátom, opekané zemiaky 120/180 g 7 7,90 €

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 29x

Najlepšie hodnotené

Partizánske

Odporúčame navštíviť

s_cafe_bistro_bar
Gen. Svobodu 1141/3, Partizánske

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2018 Petit Press, a.s.