Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 4711 podnikov.

Obedové menu

AZUL Hotel & Restaurant

ku obľúbeným
Nádražná 2204/8, Partizánske (mapa)

Polievka Sicílska cesnaková 1,7 Hovädzí vývar s rezancami 1,3 Ceasar šalát s kuracím mäsom Hlavné jedlá Kačacie prsia na slivkách s jazzmínovou ryžou Gnocchi so špenátom a s parmezánom 1,3,7

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 2x

Reštaurácia Ulita

ku obľúbeným
Malá Okružná 1456, Patrizánske (mapa)

Polievka 0,33l Ruský boršč 1 0,33l Slepačí vývar 1,3,9 Hlavné jedlá 1. 150gr Plnená paprika s paradajkovou omáčkou,160gr kysnuté knedle 1,3 3.80 € 2. 150gr Vyprážaný karfiol,200gr varené zemiaky,80gr tatárska omáčka 1,3,7 3.80 € 3. 280gr Zeleninový šalát Cézar, pečený toast 1,4 3.80 € Celodenné menu: Polievka Polievka podľa dennej ponuky Hlavné jedlo 250gr Jahňacie plece na rozmaríne,250gr strapačky s kyslou kapustou 1,3 4.90 €

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 11x

Marzano restaurant

ku obľúbeným
Mostová 26, Partizánske (mapa)

Polievka: Vývar s rezancami Hlavné jedlá 0. Pizza(šunka, kukurica) 1. Kurací rezeň v 3-obale, zemiakovo-cibuľový šalát(alebo ryža, kyslá uhorka) 2. Bravčový rezeň v 3-obale, zemiakovo-cibuľový šalát(alebo ryža, kyslá uhorka) 3. Hovädzie na hríbikoch, tarhoňa , kyslá uhorka 4.70 € Hovädzie s polievkou sa na rozvoz účtuje 5.00 € 4. Cestovinový šalát so zeleninou a kuracím mäsom, mayonézový dresing 5. Kurací rezeň v 3-obale, miešaný zeleninový šalát

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 45x

Central restaurant Partizánske

ku obľúbeným
Námestie SNP 143/3, Partizánske (mapa)

Polievka 0,33 Rajčinová kapustová, chlieb 2ks 1 Hlavné jedlá 1. 100/150/120 Vyprážané kuracie stehná/bez kosti/, ryža, rajčinový šalát 1,3,7 2. 100/175/120 Tribeč. vrchy/br.krk. zapeč. so syr.,šun.šamp.a.káp./,1/2 op.zem.1/2 ryža, raj.š. 1,7 3. 100/200/60 Čevabčiči, opekané zemiaky, horčica, cibuľka 1,3,10 4. 350 Bryndzové halušky 1,3,7 5. 100/200 Vyprážané kuracie stehná/bez kosti/ so zeleninovým šalátom 1,3,7

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 1x

Reštaurácia LA TOSCANA

ku obľúbeným
Nitrianska č.58, Partizánske (mapa)

0,25 l Melencová s hubami a domácou klobáskou 1 1.150/150 g Kuracie prsia plnené grilovanou zeleninou, opekané zemiaky v šupke 2. 250 g Rizoto s hruškou a gorgonzolou 7 4,90 € Menu šéfkuchára 3. 120/150 g Španielsky vtáčik, ryža 3,10 5,90 € Biznis Menu 4.150/150 g Bravčová panenka na syrových haluškách 1,7 6,90 €

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 26x

Pivovar Baťak

ku obľúbeným
Nádražná 2204/8, Partizánske (mapa)

Polievka A – Sicílska cesnaková 1,7 B – Hovädzí vývar 1,3 Hlavné jedlá 1 – Hovädzie v rajčinovej omáčke, varené zemiaky 2 – Kuracie prsia na grile s ryžou a miešaným šalátom 3 – Encián na grile, opekané zemiaky, tatarka 3,10 4 – Gnocchi so špenátom a so syrom 1,3,7

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 0x
  • Zapoj sa do súťaže o školu varenia
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2017 Petit Press, a.s.