Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 5207 podnikov.

Obedové menu

Irish Castle Pub

ku obľúbeným
Majzonovo námestie 2/B, Nové Zámky (mapa)

Celotýždňová ponuka: Pestrý zeleninový šalát s 3.50 € - kuracími tyčinkami, dressing/120g-100g-350g,80g (5) - feta syrom, dressing/80g-300g,80g (5) - tuniakom, dressing/80g-300g,80g (5,9) Polievka: Zemiakovo-syrová polievka s krutónmi/0,33l (5,6) Menu 1. Vyprážané morčacie prsia v sezame, ½ ryža, ½ krokety, cviklový šalát/150g-130g,250g-160g,120g (5,6,12) 2. Hovädzie plátky s chrenovou omáčkou, parená knedľa/150g-90g-200g,4ks-160g (5,6,12) 3. Grécky langoš pl. kuracím mäsom a čerstvou zeleninou, hranolky, dressing/150g-90g-350g (5,6,12) 4. Bolonské lasagne s strúhaným syrom/120g-350g (5,6)

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 15x

Reštaurácia Berek

ku obľúbeným
Tatranská 177, Nové Zámky (mapa)

Polievka Zemiaková krémová polievka s opraženou slaninou (7) Hlavné jedlá Bravčové mexické jemne pikantné soté Vyprážané kuracie gordon blue (1,3,7) Grilované kuracie vrkoče Prílohy Zemiakové placky (3) Jazmínová ryža Grilovaná zelenina Na výber z dvoch druhov zeleninových šalátov a domáci zákusok pripravený našimi kuchármi

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 27x

X-Fan cafe bar restaurant

ku obľúbeným
Bratov Baldigarovcov 6/6, Nové Zámky (mapa)

Syrová s krutónmi (3,6), 0,33l. 1. Kurací Gyros, hranolky, zelenina, tsatsiky (150 g.+100g.+100g.+50g.) (3,6) 2. Bravčové na hrášku, dusená ryža, kyslá uhorka (150g.+200g.+50g.) (3,6) 3. Duo Černohorských rezňov (bravčový + kurací), opek. zemiaky, tat. om. (100g.+100g.+200g.+50g.) (3,6) 4. Zapekané Gnocchi Fuji (kuracie mäso, šampiňóny, syrová omáčka, encián) (350g.) (3,6) 5. Kurací šalát s gressinami a dressingom (350g.) (1,3,6) 6. Pečená cuketa s mletým mäsom a syrom, 1/2 krokety+1/2 zel. šalát, dressing (150g.+100g.+100g.+50g.) (3,6) 7. Gril tanier (gril. Camembert, oštiepok, kur. steak), krokety, cibuľové krúžky, tatárska omáčka (300g.+200g.+50g.) (2,3,6) 8. Bravčová panenka s medvedím cesnakom a syr. omáčkou, 1/2ryža+1/2zem. troj. (150g.+100g.+100g.) (3,6)

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 1x

Spirit RESTAURANT

ku obľúbeným
Gábora Bethlena 79, Nové Zámky (mapa)

polievka: Brokolicový krém s údeným lososom 1. Špenátovo - cuketové rizoto s kuracím mäsom 4,80 € 2. Bravčová panenka v sezamovej kruste, opekané zemiaky, prírodná omáčka 5,80€ 3. SUSHI MENU: URAMAKI s údeným nórskym lososom 5,80€

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 23x

Reštaurácia KOLIBA DOLINA

ku obľúbeným
Športová 4, Nové Zámky (mapa)

0,33 l Slepačia s cestovinou /1,3/ 0,33 l Hráškový krém / 3,7,1 / Hotové jedlá 1 150 g Bravčové pliecko na majoránke, dusená ryža / 1 / 2 150 g Kuracie nugetky v cesnakovo zemiakovom cestíčku, opekané zemiaky /3,1,7 / 3 300 g Zapekané cestoviny so šunkou a syrom / 3,7,1 /

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 3x

Hotel Korzo

ku obľúbeným
Rákocziho 12, Nové Zámky (mapa)

Polievka 0,33l: Cesnaková s opekancami - I. 150g Cigánska bravčová krkovička, steril mix, chleba 10 II. 120/72 Opekané kur. rezančeky, lečo, fazuľa, kukurica, 250g dusená ryža - -kapustový šalát III. 300g Zeleninové rizoto so syrovými hoblinami 7 IV. 350/250 Americké rebierka, 250g korenené zemiaky

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 1x

Pizzeria Paládio

ku obľúbeným
M. R. Štefánika 35, Nové Zámky (mapa)

Polievka: Francúzska cibuľačka s opraž. chlebom a syrom 0,33l Menu I : Pizza La rossa, Hawai (4,99 €) / aj bezlepková (6,50€) 500g Menu II : Kuracie v cestíčku, ½ ryža, ½ hranolky , kapustový šalát /BZL / 400g Menu III: Plnená paprika , paradajková omáčka, varené zemiaky 400g Menu IV: V krbe zapečený granatiersky pochod , kyslá uhorka 400g Menu V: Domáce buchty „štvorlístok „ + ½ litr. mlieko 400g

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 7x

Ajax

ku obľúbeným
Michalská bašta 29, Nové Zámky (mapa)

Zemiaková kyslá polievka, chlieb Kuracie prsia na rošte, dijonska omáčka, americké zemiaky Bravčové na srbský spôsob, tarhoňa Vyprážané šampiňóny, opekané zemiaky, tatárska omáčka Ryžový nákysp Pizza podľa vlastného výberu

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 20x

Reštaurácia PERLA

ku obľúbeným
Kapisztóryho 42, Nové Zámky (mapa)

0,33 l Šošovicová polievka s domácou klobásou (1) 0,30 € 0,33 l Vývar s cestovinou (1,3) 1,30 € 0,33 l Kapustová polievka s klobásou – desiatová polievka (1) Menu 1.150g Bravčový maďarský guláš, 200g halušky (1,3) 3,30 € 2.300g Vyprážané spodné kuracie stehienka, 200g hrášková ryža, 100g kompót (1,3,7) 3,50 € 3.400g Halušky s májovou bryndzou (1,3,7) 3,50 € Ponuka šéfkuchára 4.300g Marinované grilované bravčové rebrá, 150g baranie rohy, feferóny, chren, horčica, chlieb (1,10) 4,00 € 5.150g Kuracie prsia v cestíčku zapečené s údeným syrom, 200g drvené zemiaky, 100g zeleninový šalát (1,3,7) 3,50 € 6.150g Vyprážaný syr, 150g hranolky, 50g tatárska omáčka (1,3,7,10) 3,50 €

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 2x

GASTRO DOM NZ

ku obľúbeným
Komárňanská cesta 13, Nové Zámky (mapa)

Zeleninová polievka so širokými rezancami, porcia 0,33 l 1. 300 g Kura na smotane, 225 g cestovina 2. 350 g Orechové a kakaové záviny 3. 150 g Vyprážaný bravčový rezeň ﴾syr, ananás﴿, 225 g dusená ryža, kompót 4. 350 g Zeleninový šalát s kuracím gyros, olivový olej, cereálne pečivo

Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
počet hodnotení: 0x

Najlepšie hodnotené

Nové Zámky

Najlepšie reštaurácie
www.frikas.sk
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2018 Petit Press, a.s.