Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 4801 podnikov.
Vytlač menu

Denné menu sa podáva v čase: 11.00 – 14.00 hod
Dezert ku menu podľa dennej ponuky 1,50- €
Hmotnosť mäsa je uvádzaná v surovom stave

Obedové menu Štvrtok (19.10.2017)

Polievka:
0,33|Mexická mäsová polievka s červenou fazuľou a korením Fajitas
Hlavné jedlo:
1,150g. Steak z morčacich pŕs, pripravený technológiou SOUS VIDE, krémová dubáková omáčka, parená ryža
4.90 €
2,150g Stehno z králika pecene na šalvií, podavané s krémovou omáčkou z Dijonskej horčice, domáca parená knedľa
5.50 €
Týždenné menu:
3,270g Spaghetti AGLIO OLIO PEPERONCINO
4.90 €
4,270g Údený losos podávaný na čerstvom šaláte, červenej cibuli, Fatrapark2 dressing, domáca bagetka
5.90 €
5,400g, 100g Grilovaný T-BONE STEAK, omáčka s nakladaným zeleným korením, hranolky s morskou soľou Maldon,
17.90 €

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
4.9 / vynikajúce
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

  • Zapoj sa do súťaže o školu varenia
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2017 Petit Press, a.s.