Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 5382 podnikov.

ARTin galéria umenia a jedla

nahor
Vôňa zeleniny či byliniek, čerstvého ovocia, všetky tie chutné, zdravé, tradičné či moderné recepty a suroviny, energiu a krásu skutočných a jednoduchých vecí sme sa snažili pretaviť do reštaurácie, v ktorej práve sedíte. V ARTine si ctíme originálne ale aj typické lokálne recepty, ktoré radi upravujeme chutným a zdravým spôsobom. Myslíme na vegetariánov, ako aj hostí hľadajúcich bezlepkovú stravu. A samozrejme aj na zákazníkov, ktorí hodnotu jedla vnímajú cez jeho zloženie, pôvod surovín či vplyv na ich zdravie. Čo si ale prajeme u každého zákazníka najviac je, aby od nás odchádzal vždy s dobrým pocitom.

Andrej Berkes majiteľ

STUDENÉ PREDJEDLÁ

nahor
80g
Domáci nakladaný hermelín s červenou cibuľkou a kyslou zeleninou

3.50 €
150g
Antipasti primi výber najlepších syrov, 100% šunka, hrozno, vlašské orechy, šťavnaté olivy, sušené paradajky a grissini

4.50 €

ANTIPASTI PRIMI – ČIŽE PRVÝ CHOD, VO FORME VARIÁCII RÔZNYCH CHUTNÝCH SUROVÍN Z OVERENÝCH ZDROJOV, VEĽMI VHODNÉ AJ NAPRÍKLAD LEN TAK K VÍNKU.

TEPLÉ PREDJEDLÁ

nahor
80g
Foie gras s marinovanou hruškou a toastom

5.70 €
100g
Pikantný toast s hovädzími kúskami a sezónnym šalátom

3.50 €

POLIEVKY

nahor
0,33l
Vývar z farmárskej sliepky so zeleninou a slížikmi

2.00 €
0.33l
Francúzska cibuľačka so syrovým toastom

2.50 €
0,33l
Tradičná hubová polievka na sladko-kyslý spôsob

2.50 €

ŠALÁTY

nahor
250g
ARTin šalát

dubový list, rukola so sušenými  paradajkami, cherry paradajkami, vajíčkom, parmezánom a chrumkavým farmárskym kuracím mäskom, domácim dressingom a cesnakový arabský chlieb

5.90 €
250g
Výhonky a bylinky zmes sezónnych a mladých listových šalátov s údeným pstruhom a domácim dressingom, cesnakový arabský chlieb

5.90 €
250g
Tuniakový šalát

lollo rosso a lollo biondo, ľadový šalát, marinované čierne olivy, cherry paradajky, tuniak & jogurt, kolieska bielej cibule, vajce, domáci dressing a cesnakový arabský chlieb

7.90 €
250g
Tofu nuggets šalát

rímsky šalát, cherry paradajky, uhorky, špargľa, sušené paradajky, kapari, grilované tofu, himalájska soľ, syrové krutóny, domáci dressing a cesnakový arabský chlieb

5.90 €

JEDLÁ Z RÝB

nahor
200g
Pečený morský vlk s cesnakom, restovanými zelenými fazuľkami a rozmarínovými zemiakmi

8.50 €
150g
Filet z grilovaného tuniaka s dusenými paradajkami a cibuľkový BIO kuskus

12.90 €
150g
Losos na pečených cherry paradajkách s petržlenovými zemiakmi a kôprovou remuládou

8.90 €

Tradičným sprievodcom ryby je biele víno, ale neplatí to vždy, záleží od druhu ryby a spôsobu úpravy. Takže ryby môžu výborne chutiť aj s ružovými, alebo Základné pravidlo pritom znie, že k chudým rybám (treska, ostriež, morský vlk) treba piť skôr ľahké, menej aromatické biele vína.Tučnejšie druhy ako sú napr. kapor alebo tuniak možno kombinovať aj s aromatickejšími vínami.

Všeobecne, pri všetkých druhoch rýb platí, že sa k nim hodia najmä suché ľahkými červenými vínami, ktoré obsahujú málo tanínov.

Odporúčame vína: Páľava NZ, suché, 2014 ELESKO

Vegetariánske jedlá, jedlá pre detičky a všetko ostatné čo ste nenašli v našej ponuke riešime individuálne podľa Vášho želania a našich možností.

HLAVNÉ JEDLÁ

nahor
150g
Bravčové líčka pomaly dusené na červenom víne s glazúrovanou šalotkou a slaninkou so zemiakovo – paštrnákovým pyré

10.50 €

Považujeme bravčové líčka za naozaj kvalitný kus mäsa. Je to čistý sval popretkávaný šľachami, ktoré sa pri varení rozpustia a dodajú tak mäsku na kvalite i vôni. Pripravili sme pre Vás vynikajúce jedlo plné lahodných chutí – kombinácia kvalitného mäsa, koreňovej zeleniny, červeného vína, tymiánu či rozmarínu sľubuje dokonalý pôžitok na jazyku.

150g
Farmárske kuriatko

marinovane kúsky s ratatouille a mangom preliate s chilli – zázvorovou omáčkou a kurkumovým BIO kuskusom

7.50 €

Kurkuma je zázračné korenie, ktoré má už stáročia široké uplatnenie vo východnej medicíne. Ak ju raz vyskúšate, stane sa jednou z vašich najobľúbenejších byliniek, a to najmä vďaka jej liečivej sile. Tri druhy mäsa podávané s maslovými haluškami, glazúrovanou cibuľkou,

200g
Zoborská panvička

lesným hríbikom a slovenskou bryndzou

10.50 €
150g
Bravčová panenka obalená schwarzwaldskej šunke podávaná na jemnej omáčke z lesných hríbov, rascové baby zemiaky s morskou soľou a maslom

13.50 €

Výroba juhonemeckej schwarzwaldskej šunky je náročná a musí sa pri nej dodržiavať originálna receptúra, ktorá zahŕňa solenie a pácovanie(soľ, koriander, cesnak, bylinky, korenie a borievka) čerstvého bravčového stehna minimálne šesť až sedem týždňov, údenie a sušenie, po ktorom je šunka vhodná na priamu konzumáciu aj bez varenia.

150g
Tešedíkovské kačacie prsia so zdravou cviklou, strúhaným chrenom a jablkom podávané s maslovými nokami

11.50 €
200g
Viedenský bravčový alebo kurací rezeň so zemiakovo – cibuľkovým šalátom

9.50 €
200g
Hovädzia sviečková filet mignon z mladého býka s bylinkovým maslom na pečenom zemiaku so slaninkou a omáčkou podľa vlastného výberu

18.50 €
150g
Farmárske kuracie grilované prsia „Supreme“ s BIO baby mrkvou podávané s cuketovou ryžou a omáčkou podľa vlastného výberu

8.50 €

Supreme – to najlepšie z kuriatka, je to časť kuracích pŕs oddelená od zvyšku kuraťa v surovom stave. Každé kura má 2 kúsky supreme. Ak sa na vrchnej časti nachádza aj krídlo, sa stáva supreme

150g
Teľacie osso bucco a la Milanese s gremolátou a šafranovým rizotom 15,50€

Je to priečny rez stehenného svalu aj so špikovou kosťou uprostred. Pripravuje sa spolu s kosťou ktorá dodáva výnimočnú chuť . Spravidla je to vždy teľacie mäso. Jemné, lahodné a výborné, toto musíte ochutnať.

150g
Medailóniky z diviny na vínovo – brusnicovej omáčke, k tomu maslové gnocchi ochutené slaninkou a celým makom

12.50 €

Divina je veľmi zdravé mäso s typickou chuťou a vôňou, čoraz populárnejšie aj u nás na, ktoré nám výborne dopĺňa a spestruje jedálny lístok. Tak ak ste ešte nestihli okúsiť jeho skvelú chuť, nech sa páči. Pustite sa do toho!

CESTOVINY A ZELENINOVÉ JEDLÁ

nahor
200g
Pappardelle s baby mozzarellou, sušenými paradajkami, olivami, domácim bazalkovým pestom a parmezanovými hoblinami

5.50 €
200g
BIO celozrnné špagety s darmi mora

Tradičné talianske cestoviny al dente servírované s darmi mora a kúskami paradajok

7.90 €
200g
Pappardelle al pomodoro s tofu syrom, brokolicou a parmezánovými hoblinami

Pravé talianske cestoviny podávané s čerstvou paradajkou, marinovaným tofu syrom a čerstvou brokolicou, dochutené pestom a posypané parmezánom

6.90 €
100g
Grilovaný kozí syr na cesnakovom toaste podávaný s rukolovým šalátom a cherry rajčinami, brusnice

4.70 €
200g
Rizoto z húb a sušených paradajok s parmezánom a ochutený sezamom

5.90 €

DEZERTY

nahor
85g
Malinové pyré s vanilkovou zmrzlinou a medovým rezom

3.50 €
80g
Flambovaná hruška plnená gaštanovým pyré

3.70 €
150g
Domáce palacinky

3.70 €
100g
Domáci jogurtovo-vanilkový krém s orieškami a medom

3.00 €

MALÉ ŠALÁTY A OMÁČKY

nahor
150g
Cviklový šalát s čerstvým chrenom

2.00 €
150g
Uhorkový šalát s kôprom a smotanou 

2.00 €
150g
Listový šalát so cherry, uhorkou a citrónovou šťavou

2.00 €
80g
Omáčky: zo zeleného korenia, omáčka z modrého syra, vínovo - slivková omáčka, hot & chilli, dubáková omáčka

2.00 €

Odporúčame navštíviť

Najlepšie reštaurácie
  • Zapoj sa do súťaží
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2018 Petit Press, a.s.