Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 4708 podnikov.

SALADS AND STARTERS - ŠALÁTY A PREDJEDLÁ

nahor
RETRO - CHICKEN SALAD

Vyprážané kuracie prsíčka so sezamom, servírujeme s hlávkovým paradajkou, mrkvou, jablkom, dochutené olivovým olejom a octom, s retro-horčicovo medovým dresingom a bielym chlebom.

BARBEQUE - CHICKEN SALAD

Orestované kuracie prsíčka v barbeque marináde, servírujeme s hlávkovým šalátom, paradajkou, mrkvou, jablkom, dochutené olivovým olejom a octoma biely chlebom

TARTAR BEEFSTEAK

Tatarák z hovädzej sviečkovice servírujeme s cesnakovými topinkami

JAMES DEAN CHICKEN SALAD

Orestované kuracie prsíčka dochutené sójovou marinádou, sezamom. Servírujeme s hlácvkovým šalátom, paradajkami, uhorkami, mrkvou, cibuľkou, dochutené tzatziki omáčkou s cesnakovou bagetou

SALAD MISTA CON POLLO

Hlávkový šalát s kukuricou a paradajkami, s orestovanými kuracími prsiami, s jogurtovo-bylinkovým dresingom a cesnkavou bagetou

DESPERADO SALAD

Orestované bravčové panenské, servírujeme s hlávkovým a čínskym šalátom , pradajkami, uhorkami, kukuričkou, fazuľkou, olivovým olejom a octom s tortilas chipsami, desperado dresingom a cesnakovou bagetkou

FOREST GUMP SALAD

Orestované krevety s paradajkami, uhorkami, mrkvou, cibuľkou, hlávkovým a čínskym šalátom, dochutené olivovým olejoma octom + biely chleba

CLAUDIUS SALAD

Hlávkový šalát s kukuricou, paradajkami, kúskami šunky, cibuľkou, čiernym viaczrným chlebom a jogurtovým dresingom

GREEK SALAD

Šalát z paradajok, uhoriek, mrkvy, s olivami , čínskym šalátom, ovčím syrom a bielym chlebom

FRESH SALAD WITH MOZZARELLA

Hlávkový a čínsky šalát s paradajkami, uhorkami, mrkvou, cubuľkou a olivami, olejom , balsamicom octom, mozzarellou a bielym chlebom

MIEŠANÝ ŠALÁT

Paradajky, kukurička, uhorky, kapusta, mrkva, hlávkový šalát, jogurtový dresing

PARADAJKOVÝ ŠALÁT

Klasický paradajkový šalát s cibuľkou

KAPUSTOVÝ ŠALÁT “NOSTALGIE”

Šalát z bielej kapusty s mrkvou, kyslou smotanou, jogurtovým dresingom

MARYLIN SALAD

Hlávkový šalát s bylinkovo-horčicovým dresingom posypaný parmezánom

STARTERS / PREDJEDLÁ

nahor

Cold starters / studené predjedlá

CARPACCIO CLASSICO

Jemne narezané talianske hovädzie mäso s olivovým olejom, a parmezánom.farebným peprom

TARTAR BEEFSTEAK

Tatarák z hovädzej sviečkovice, servírujeme s cesnakovými topinkami Podávame po tepelnej úprave

CAPRESSE

Paradajky, prekladané mozzarellou s olivovým olejom, olivami, a bielym chlebom bylinkami

BISTECA TARTARA DI SALMONE

Marinovaný losos - tataráčik dochutený limetovou šťavou a chrenom. Podávame bielym chlebom zapečeným s olivovým olejom a petržlenovou vňaou.

MIX DI CAPI

Parmezán, mozzarela, plesnivý syr a sušené paradajky, olivoý olej, a nastrúhaná cuketa. Podávame s bielym chlebom olivy

Warm starters / teplé predjedlá

BUBBA GUMP KREVETY

Väčšie nevylúpané krevety, pripravené na grile, dochutené cesnakom a olivovým olejom, podávame s bielym chlebom.

ESCARGOTS AU BEURRE AVEC DU PAIN

Delikatesa z francúzskej kuchyne. Orestované slimáčie mäso na bylinkovom masle. Podávame s cesnakovou bagetkou.

LA GRENOUILLE “FRITULLE”

Žabie stehienka vyprážané na masle, dochutené patržlenovou vňaťou a cesnakom Podávame so zapečeným bielym chlebom s olivovým olejom a petržlenovou vňaou.

TIROLER KÄSENOCKEN

Vyprážané špeciálne syrovo-chlebové nočky. Podávame s listovým špenátom, s parmezánom a rozohriatym maslom.

GRILLED CORN ON THE COB

Na bylinkovom masle do zlatista opečený kukurièný klas.

CESNAKOVÁ BAGETKA

Práve dopečená bagetka s cesnakovo-bylinkovým maslom.

SOUPS / POLIEVKY

nahor
BROCKOLI CREME SOUP

Jemná smotanovo-brokolicová polievka s orestovanými mandľami a kúskami brokolice

NOSTALGIE MINESTRONE SOUP

Talianska zeleninová polievka s cestovinami, parmezánom a šunkou, dochutená rajčinovou pastou.

CAPONE DI SALMONE SOUP

Zeleninový vývar s orestovanými čerstvým lososom a sklennými rezancami, mrkvou,pórom a kapustou.

GARLIC SOUP

Jemná cesnakovo-smotanová polievka s bylinkami a opečeným bielym chlebom.

CHICKEN SOUP

Jemný kurací vývar s kuracím mäsom, zeleninou a rezancami

SPAGHETTI

nahor
SPAGHETTI CON SALSA DI POMODORO

s paradajkovou omáčkou, bazalkou, mletým bielym korením a parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou

SPAGHETTI AGLIO E OLIO

s cesankom, olivovým olejom, bielym vínom, bylinkami, olivami. Podávame s cesnakovou bagetkou

SPAGHETTI ALLA VONGOLE

s plodami mora, cibuľkou, cesnakom, bylinkami a bielym vínom. Podávame s cesnakovou bagetkou

SPAGHETTI ALLA CARBONARA

s orestovanými kúskami údeného, so smotanou, cesnakom, vajíčkom, bylinkami a parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou.

SPAGHETTI ALLA BOLOGNESE

s pikantným mäsovým ragú z bravčového mletého mäsa, s cesnakom, bylinkami a parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou

SPAGHETTI AL PESTO GENOVESE

s jemnou omáčkou z pravých talianskych byliniek, cesnakom a olivovým olejom.. Podávame s cesnakovou bagetkou

PASTA / CESTOVINY

nahor

Tortelloni

TORTELLONI CON FORMAGI

Plnené špenátom s jemnou syrovo-smotanovou omáčkou cesnakom, parmezánom, bylinkami. Podávame s cesnakovou bagetkou

TORTELLONI ALLA CASANOVA

Plnené mäsom so šampiňónmi, šunkou, smotanou, cesnakom, zjemnené bielym vínom. Podávame s cesnakovou bagetkou.

TORTELLONI RICOTA SPINACI E PARMIGIANO

Plnené špenátom poliate s horúcim maslom, s parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou

TORTELLONI ALLA CARNE

Plnené mäsom so smotanovou omáčkou a parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou.

Tagliatelle

TAGLIATELLE CON SPINACI

Dlhé rezance s jemnou smotanovou omáčkou, so špenátom, vlašskými orechami, cibuľkou,cesnakom a zapečené s parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou.

TAGLIATELLE CON SALMONE

Dlhé rezance s paradajkovo-smotanovou omáčkou, lososom a cesnakom. Podávame s cesnakovou bagetkou.

TAGLIATELLE COL POLLO

Dlhé rezance s orestovaným kuracím mäsom, brokolicou, smotanou, cesnakom, zapečené s parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou

TAGLIATELLE PULP FICTION

Dlhé rezance s orestovaným hríbikmi a pórom, smotanou a parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou.

Lasagne

LASAGNE AL FORNO

Pečené široké cestovinové plátky, plnené mletým mäsovým ragú a syrovou omáčkou, s cesnakom a parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou

Penne

PENNE PRETTY WOMAN

Cestoviny s chilli-paradajkovou omáčkou, paradajkami, paprikou,šunkou, cesnakom, cibuľkou a bylinkami. Podávame s cesnakovou bagetkou

PENNE FORMAGI

Cestoviny s jemnou syrovo-smotanovou omáčkou, s cesnakom, bielym vínom, zapečené s parmezánom. Podávame s cesnakovou bagetkou

PENNE ALKATRAZ

Cestoviny s orestovanými kúskami cukety a paradajky, olivovým olejom a cesnakom. Podávame s cesnakovou bagetkou.

GNOCCHI DI PATATA / ZEMIAKOVÉ NOČKY

nahor
GNOCCHI CON CAMBERETTI E SALMONE

Zemiakové nočky v jemnej smotanovej a paradajkovej omáčke s krevetami a lososom, paradajkami, cesnakom, bylinkami a cesnakovou bagetkou

GNOCCHI ALLA PIEMONTESE

Zemiakové nočky s paradajkovou omáčkou, cesnakom Bylinkami, parmezánom a cesnakovou bagetkou

GNOCCHI CON PROSCIUTTO

Zemiakové nočky so smotanovou omáčkou, šunkou cibuľkou, bylinkami, cesnakom a cesnakovou bagetkou

GNOCCHI CON FORMAGI

Zemiakové nočky s omáčkou zo syra NIVA a parmezánom cesnakom, bylinkami, bielym vínom a cesnakovou bagetkou

TEX-MEX-MEXICO

nahor
CHICKEN BURRITOS

Kuracie mäso, nakrájané na rezance, orestované na cibuľke so šampiòňnmi, kukuričkou, špargľou, zabalené v pšeničnej placke. Podávame s avokádovým a jogurtovým dipom.

PORK BURRITOS

Bravčové mäso, nakrájané na rezance, orestované na cibuľke s paprikou, kukuričkou, Taco omáčkou, zabalené v pšeničnej placke. Podávame s avokádovým a jogurtovým dipom.

BEEF BURRITOS

Hovädzie mäso z roštenky, nakrájané na rezance, orestované na cibuľke so zelenou fazuľou, červenou mexickou fazuľkou, paradajkami, so syrom, zabalené v pšeničnej placke. Podávame s avokádovým a jogurtovým dipom.

VEGETARIAN BURRITOS

Na cibuľke orestované šampiňóny, brokolica, kukurica, červená fazuľka, zabalené v pšeničnej placke Podávame s avokádovým a jogurtovým dipom.

JAMBALAYA

nahor
CHICKEN JAMBALAYA WITH CURRY

Ryža s orestovaným kuracím mäsom, nakrájaným na rezance s paprikou, ananásom, kukuricou, curry korením, pomarančovou omáčkou a orestovanými mandľami

PORK JAMBALAYA WITH TOMATOS

Ryža s orestovaným bravčovým mäsom, nakrájaným na rezance, s červenou fazuľkou, paprikou, paradajkami sójovou omáčkou, chili omáčkou a šampiňónmy

JAMBALAYA YAKUZA

Ryža s orestovanými hríbikmi a pórom, smotanou a parmezánom.

SEAFOOD JAMBALAYA WITH VINE

Ryža s darmi mora, paprikou, cesnakom, cibuľkou, mrkvou, bylinkami a dochutené bielym vínom

VEGETARIAN JAMBALAYA

Ryža so šampiňónmi, paprikou, brokolicou, mrkvou, paradajkovou omáčkou a posypané syrom

PRE LABUŽNÍKOV

nahor

Wings / Krídelká

BARBEQUE WINGS

Krídelká marinované v Barbeque omáčke a pečené. Servírujeme s do zlatista opečeným kukuričným klasom, jogurtovou a chilli omáčkou a s americkými zemiakmi.

BUFFALO WINGS

Do zlatista upečené kuracie krídelká s chilli a jogurtovou omáčkou. Podávame s cesnakovou bagetkou.

NOSTALGIE WINGS

Do zlatista upečené kuracie krídelká s chilli a jogurtovou omáčkou. Servírujeme s do zlatista opečeným kukuričným klasom a cesnakovou bagetkou

Spare ribs / pečené bravčové rebrá

NOSTALGIE RIBS

Bravčové rebrá podávame s upečeným zemiakom v šupke, jogurtovou a chilli omáčkou

JOHNSON RIBS

Bravčové rebrá servírujeme s cesnakovou bagetkou, jogurtovou a chilli omáčkou

PARTY FOR TWO

Bravčové rebrá RIBS a kuracie krídelká WINGS servírujeme s jogurtovou, syrovou a chilli omáčkou S cesnakovou bagetkou a do zlatista opeèeným kukuričným klasom.

Baked potatoes / vynikajúci pečený zemiak v šupke

CHICKEN POTATO

Upečený zemiak plnený kuracím mäsom, orestovaným s brokolicou a cibuľkou, so smotanovou omáčkou a zapečený so syrom.

BEEF POTATO

Upečený zemiak plnený hovädzím mäsom, orestovaným so zelenou fazuľkou, cibuľkou, paradajkami, cesnakom, šampiňónmi a jogurtovou omáčkou

PORK POTATO

Upečený zemiak plnený bravèčovým mäsom, orestovaným s paprikou, kukuricou, rajčinou, cibuľkou, bylinkami a zapečený so syrom

VEGETARIAN POTATO

Upečený zemiak so špenátom, orestovanou cibuľkou, šampiňónmi cesnakom, brokolicou a zapečený so syrom

STEAKS

nahor

of fish

TITANIC STEAK OF SALMON

Blanžírovaný filet z pravého lososa v zeleninovej marináde s jemnou smotanovo-citrónovou omáčkou, orestovanou brokolicou a mrkvou na masle a zemiakom v šupke s jogurtovou omáčkou.

KÖNIGS SALMON

Pravé lososové plátky, dochutené sójovou marinádou a sezamom, servírujeme s cuketou a pórom, so zemiakom v šupke zapečeným s bylinkovým maslom

TROUTH ON BUTTER

Pstruh opečený na grile, servírujeme s mandľami na masle a vyprážanými zemiakovými plátkami

of chicken & pork & duck

MARYLIN MONROE STEAK SALAD

Kurací steak s bylinkovým maslom a ceasar dresingom a posypaný parmezánom a cesnakovou bagetkou.

POITRINE DE CANARD SAUVAGE

Chutné kačacie prsia opečené na grile, podávané so strukovým hráškom, vyprážanými zemiakovými šúľancami a rozmarínovou omáčkou.

TEXAS STEAK

Kurací steak s jemne pikantnou texas omáčkou, grilovanými plátkami z kukuričných klasov a americkými zemiakmi

CHICKEN FILLET STEAK

Kurací steak s bylinkovým maslom, orestovanou miešanou zeleninou a americkými zemiakmi.

CHICKEN CAPONE

Kurací steak opečený na grile. Po opečení nakrájaný na hrubšie plátky a preliaty prírodnou šavou. Servírujeme s domácimi zemiakovými šúľancami so šunkou, smotanou a grilovanou paradajkou

PETTO DI POLLO ALLA NAPOLITANA

Vyprážané kuracie prsia obalené vo vajci a parmezáne. Podávame so špagetami s paradajkovou omáčkou a posypané parmezánom.

STAR OF SANTA FE

Medailónky z kuracieho a bravčového mäsa opečené na grile, servírujeme so sójovou omáčkou a orestovanou paprikou, zelenou fazuľkou a cibuľkou, so zemiakom v šupke s jogurtovou omáčkou

NOSTALGIE MIX

Špeciálne servírované mäso (bravčové panenské, hovädzia sviečkovica kuracie prsia), pripravené na grile. Podávame s opečenou čerstvou zeleninou, cesnakovou bagetkou, zemiakom v šupke zapečeným s bylinkovým maslom, tzatziki a chili omáčkou

of pork

STEAK OF PORK

Bravčové panenské s jemnou smotanovou omáčkou s celým zeleným korením, brokolicou a americkými zemiakmi

NOSTALGIE STEAK

Bravčové panenské so charon-smotanovou omáčkou, zelenou fazuľkou, cibuľkou a zemiakom v šupke s jogurtovou omáčkou

ELVIS - FAVORIT STEAK

Bravčové panenské s jemnou smotanovou omáčkou s kôprom Podávame s maslovou karotkou a zemiakovými kroketkami

of beef

STEAK & SALAD

Hovädzí steak z roštenky s bylinkovým maslom, miešaným šalátom a cesnakovou bagetkou.

BEEF DESPERADO

Orestované kúsky hovädzieho mäsa s paprikou, paradajkou, chilli papričkou, kukuričkou a cibuľkou, zapečené so syrom a Tortillas chipsami. Servírujeme s divokou ryžou.

FILLET STEAK

Hovädzí steak zo sviečkovice s bylinkovým maslom, s orestovanou zelenou fazuľkou, cibuľkou a americkými zemiakmi

LIMET STEAK

Hovädzí steak zo sviečkovice s limetkovou omáčkou, so strukovým a zemiakom v šupke s pochúkovo smotanou. hráškom, mrkvou

BUFFALO STEAK & SMALL FRESH SALAD WITH MOZZARELLA

Hovädzí steak zo sviečkovice, pripravený na grile s cesnakovou bagetkou a do zlatista opečenou slaninkou. Servírujeme s malým šalátom

CHILLI STEAK

Hovädzí steak zo sviečkovice s chilli- paradajkovou omáčkou brokolicou a zemiakom v šupke s jogurtovou omáčkou.

FUNGI STEAK

Hovädzí steak zo sviečkovice s ragú z hríbov, zelenou fazuľkou a zemiakovými plátkami orestovanou èervenou a zelenou fazuľkou, cibuľou a zemiakovými kroketkami

BIG STEAK

Hovädzí steak zo sviečkovice s Kentucky-Whisky sauce

PRE DETI

nahor
SPAGHETTI PIPPI POMODORO

Špagety s paradajkovou omáčkou, so syrom a cesnakovou bagetkou.

SPAGHETTI PIPPI

Špagety s keèupom, so syrom a cesnakovou bagetkou.

RYBIE PRSTY KAPITÁN NEMO

vyprážané rybie prsty s maslovou mrkvičkou, zemiakovými hranolkami a kečupom.

RÝCHLE KURČA ROCKI

kurací plátok s maslovou kukuričkou, zemiakovými kroketkami a kečupom.

SLADKÉ FINÁLE

nahor
KAISERSCHMARRN

klasický rakúsky dezert - hrubšia palacinka

ZEMIAKOVÉ Ú ANCE

PANNA COTTA

plnené makom alebo tvarohom,

OVOCNÝ ŠALÁT

jemný smotanový dezert, podávame s karamelovou polevou a s lesnými plodmi.

JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA

JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA

so šľahačkou

JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA

s vanilkovým krémom

JABLKOVÁ ŠTRÚDĽA

vanilkovou zmrzlinou a šľahaèkou

TIRAMISU

ČOKOLÁDOVÉ FONDUE

PRÍLOHY

nahor
Amerciké zemiaky

Pečený zemiak v šupke s jogurtovou omáčkou

Vyprážané krokety

Vyprážané hranolky

Cesnaková bagetka

Chlieb

Kečup

Jogurtová omáčka

Chili - paradajkovo omáèka

Syrová omáčka

Čerstvý mletý parmezán

Varená biela ryža Uncle Ben’s

olivy

MENU - CUISINE FRANCAISE

nahor

Pâté de canard

Jemné paté z kačacej pečene a brusnicovým želé, podávaná so zapečeným bielym pečivom 1

Soupe aux champignons

Jemná šampiňónová smotanová polievka, ozdobená šľahačkou a islandským čiernym kaviárom 1, 4, 7

Soupe aux oignons

Klasická francúzska cibuľová polievka, zjemnená bielym vínom, podávaná so zapečeným syrovým toastom 1, 3, 4

Foie gras

Grilované plátky bielej husacej pečene s orestovaným jablkom, podávame s bielym pečivom 1

La grenouille „Fritoulle“

Žabie stehienka vyprážané na masle ochutené petržlenovou vňaťou a cesnakom, s horčicovým dressingom, podávame so zapečeným bielym chlebom s olivovým olejom a petržlenovou vňaťou 1, 4,10

Magret de canard sauvage avec sauce à l'orange et la pomme de terre avec betterave et parmesan

Grilované prsia z divej kačice s pomarančovou omáčkou s kúskami pomarančov so zemiakom v šupke zapečeným s cviklou, maslom a parmezánom 7, 12

Retour en jachère sous - vide avec la sauce de genièvre servi poire-prune chutney avec du vin rouge et le chou-fleur-panais-purée

Chrbát z daniela pripravovaný metódou sous - vide s borievkovou omáčkou, podávaný s hruškovo-slivkovým chutney na červenom víne a karfiolovo-paštrnákovým pýré 7

Grillé Entrecôte de veau servi avec choux de Bruxelles et pommes de terre au gratin

Grilovaná teľacia roštenka zo slovenskej biofarmy, podávaná s ružičkovým kelom a gratinovanými zemiakmi 7

Fromages variés

Variácie syrov dozdobené olivami a podávané s bielym chlebom 1, 7

Créme brulée

Klasický francúzsky smotanovo-vanilkový dezert zapečený s karamelovou crustou 3, 7

Mouse au chocolat la purée de mangue

Čokoládový mouse z bielej čokolády na malinovej omáčke 7

SHORT & LONG DRINKS & COCKTAILS

nahor
Vodka Tini

Vodka 4cl, Martini dry 3cl

Margarita

Cointreau 2 cl, Tequila 4 cl, limet. šava

Cranpiroska

Finlandia vodka cranberry 4 cl, limetky

Caipirinha

Cointreau 4 cl, limetky

Tequila Sunrise

Tequila 4cl, pomaranè ový džús, grenadína

Zelená striga

Blue Curacao 4 cl, pomaranè ový džús, pomaranč

Chef’s Coctail

Limet 4 cl, Vinea 0,25 l f¾., citrón

Krííídla

Finlandia vodka cranberry 4 cl, Red Bull f¾

Salty Dog

Seagram's Gin 4 cl, grepový džús, citrón

Cuba Libre

Bacardi rum 4 cl, Coca-Cola, limetka

Red Moon

Becherovka 4 cl, ríbezľový džús, sóda

Cointreau Tonic

Cointreau 4 cl, Kinley Tonic, limetka

Ladie's drink

Jameson whisky 4 cl, marhu¾ový džús, citrón

Piòa Colada

Rum biely 4 cl, ananás. džús, kokos.sirup, smotana, pomaranč

Banana Colada

Rum biely 4 cl, ananás. džús, banán. a kok.sirup, smotana, pomaranč

Strawberry Colada

Rum biely 4 cl, ananás. džús, jah. a kokos.sirup, smotana, pomaranč

Mojito

Rum biely 4 cl, listy mäty, limetka, trstinový cukor, sóda

Vodka Orange

Vodka 4 cl, pomarančový džús, pomaranč

Gin Tonic

Gin 4 cl, Kinley Tonic, citrón

Bavorák

Fernet Stock 4 cl, Kinley Tonic, citrón

Betón

Becherovka 4 cl, Kinley Tonic, citrón

Lavína na zahriatie

Becherovka 4 cl, è erv. víno 1 dl, citrón, škorica

COCTAILS FOR KIDS

nahor
Nostalgie Kids

Malinový sirup, pomarančový džús, sóda,pomaranč

Junior Colada

Ananásový sirup, pomarančový džús, pomaranč

Fruit Punch

Grapefruitový, pomarančový džús, citrónová šava, granadína, pomaranč

Nealko Mojito

Listy mäty, limetky, trstinový cukor, sóda

Nealko Caipirinha

Limetky, cukor, sóda

Karamelový sen

Karamelový sirup, mlieko, pomarančový džús

COGNAC - BRANDY

nahor
Remy Martin Extra 40%

Remy Martin X.O. 40%

Remy Martin V.S.O.P. 40%

Remy Martin V.S. 40%

Hennesy fine 40%

Martell V.S. 40%

Metaxa *****38%

Metaxa *******38%

Metaxa Privat Reserve

Metaxa ***38%

Karpatské brandy špeciál 40%

Capa Negra 36%

501 brandy 36%

Napoleon 40%

WHISKY - WHISKEY

nahor
Jim Beam 40% (Bourbon)

Four Roses 40% (Bourbon)

Ballantines 40% (Škótska whisky)

Johnnie Walker RL 40% (Škótska wh.)

Chivas Regal 40% (Škótska whisky)

Jameson 40% (Írska whisky)

Jameson 12 roè. 40% (Írska whisky)

Jack Daniel`s 43% (Tennessee whiskey)

Seven Crown 40% (Americká whiskey)

Tullamore Dew 40% (Írska whisky)

LIKÉRY - LIQUERS

nahor
Demänovka horká 38%

Becherovka 38%

Limet 30%

Fernet Stock 40%

Fernet Stock Citrus 30%

Fernet Stock 8000 35%

Ramazzoti 30%

Jägermeister 35%

Malibu 21%

Baileys 17%

Cointreau 40%

Magister 28%

Becherovka Lemond 20%

NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE - SOFT DRINKS

nahor
Coca - Cola

Sprite

Kinley Tonic

Cappy pomaranè 60%

Cappy grapefruit 60%

Cappy multivitamín 50%

Cappy èierna ríbez¾a 25%

Happy day jahoda 50%

Coca - Cola, Coca - Cola light

Coca - Cola Zero

Fanta pomaranè, Sprite

Kinley Tonic, Kinley Tonic Ginger Ale

Cappy pomaranè 100%

Cappy jablko 100%

Cappy ananás 100%

Cappy antioxidanty 63%

Cappy marhu¾a 26%

Cappy hruška 33%

Nestea broskyòa

Nestea zelený èaj citrus, aloe vera

Vinea biela, èervená

Minerálna voda sýtená Matúšov prameò

Bonaqua jemne sýtená

Bonaqua sýtená

Bonaqua nesýtená

Minerálna voda Budiš

Minerálna voda Rõmerquelle

Sóda

Red Bull

KÁVA - CAFÉ - KAFÍČKO

nahor
Káva Alfredo primus omnium - Espresso

(5g cukor)

Zalievaná káva

(5 g cukor)

Cappuccino - Italiano

(5 g cukor, mliečna pena)

Viedenská káva

(20 g šľahačka, 5 g cukor )

Caffé Latte - Macchiato

(v skle, 5 g cukor, mliečna pena)

Bezkofeínové Caffé Latte - Macchiato

(v skle, 5 g cukor, mliečna pena)

Caffé Mocca - Macchiato

(v skle, 5 g cukor, mliečna pena, krém. čokoláda)

Alžírska káva

( 2 cl vaječný likér, 5 g cukor, 20 g šľahačka)

Írska káva

(2 cl Jameson whisky, 20 g šľahačka, 5 g cukor)

Bezkofeínové espresso

(5 g cukor)

Bezkofeínové cappuccino

(5 g cukor, mliečna pena)

Bezkofeínová viedenská káva

(5 g cukor, šľahačka)

TEPLÉ NÁPOJE

nahor
Horúca čokoláda so šľahačkou , hnedá, biela (5 g cukor)

Horúca čokoláda so šľahačkou a umom (2 cl umu, 5 g cukor)

Kvitnúci čaj VELTA TEA

čaj Eilles

čierny čaj

Zelený čaj

Bylinný čaj

Ovocný čaj

čierny čaj s umom (4 cl umu, 5 g cukor)

Z NAŠEJ PONUKY FRANCÚZSKYCH VÍN VYBERÁME:

nahor
Dom Perignon, Champagne

brut, á Reims, France

Piper - Heidsieck, Champagne

brut, á Reims, France

Chardonnay reserve, 2012

D.O.C., Luc Pirlet, France

Chablis, A.O.C., 2014

Domaine Vrignaud, Chablis, France

Pouilly - Fuissé „Les Crays“, 2008

(Chardonnay) Eric Forest, France

Merlot, 2012, D.O.C.

Luc Pirlet, France

Syrah, reserve 2012, I.G.P.

Luc Pirlet - Languedoc, France

Cabernet Sauvignon, 2013, I.G.P.

Luc Pirlet - Languedoc, France

  • Zapoj sa do súťaže o školu varenia
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2017 Petit Press, a.s.