Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 4728 podnikov.
Vytlač menu

Váha mäsa v surovom stave.
Cena menu:1-4,75.-; 2-4,75.-; 3-4,25.-; 4-4,25.-
Vikendove menu: 7,80.-

Obedové menu Štvrtok (21.09.2017)

0,3l Šampiňónová (A:mlieko)
1: 100g/200g Parížsky kurací rezeň, americké zemiaky (A:obilniny-lepok,vajcia)
2: 100/200g Plnená paprika, domáca knedľa (A:obilniny- lepok,vajcia)
3: 300g Cestovinový šalát s tuniakom (A: obilniny-lepok,ryby)
4: 100g/200gVyprážaný syr,varené zemiaky, tatárska,omáčka (A:obilniny,vajcia,mlieko)

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
3.7 / dobré
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

  • Zapoj sa do súťaže o školu varenia
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2017 Petit Press, a.s.