Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 5169 podnikov.
Vytlač menu

Váha mäsa v surovom stave.
Cena menu:1-4,75.-; 2-4,75.-; 3-4,25.-; 4-4,25.-

Obedové menu Streda (21.02.2018)

0,3l Vývar s rezancami a zeleninou (A:obilniny-lepok)
1: 120g/100g Pečená krkovička, zemiaková kaša, kyslá uhorka (A:mlieko)
2: 120g/200g Kurací steak, ryža, šalát
3: 300g Špagety „Aglio olio“ s parmezánom (A:mlieko)
4: 120g/200g Vyprážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka (A:obilniny,vajcia,mlieko)

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
3.7 / dobré
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Najlepšie hodnotené

Staré Mesto

Odporúčame navštíviť

Sushi Bar Tokyo
Straková 2, Bratislava

Nervosa Restaurant
Zámocká 30, Bratislava denné menu

Thali Dunajská
Dunajská 64, Bratislava denné menu

Reštaurácia Romantica
Gaštanova 6, Bratislava

Najlepšie reštaurácie
www.frikas.sk
  • Zapoj sa do súťaže o školu varenia
  • Ovplyvni celkové hodnotenie reštaurácií
  • Buď informovaný!

Tvoje hodnotenie bolo úspešne pridané

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2018 Petit Press, a.s.