Obedové menu
Jedáleň Wild restaurant
ku obľúbenýmLíščie údolie 57, Poliklinika-Karlova Ves, Bratislava (mapa)
0,33l Halaszlé (1,4) 0,33l Slepačí vývar s cestovinou (1,3) 1. 350g Zemiakový prívarok s kôprom, fašírka (1,3,7) 7,50 2. 150/200 Parížsky kurací rezeň v cestíčku, var. zemiaky (1,3,7) 7,50 3. 350g Jablkovo-tvarohová žemľovka (1,3,7) 7,50 4. 200/150 Vyprážané syrové Trio, hranolky, tat. om. (1,3,7,10) 9,90 5. 200/150 Vypráž. rezňové Trio (bravč.,kur.,morč.), hranolky (1,3,7) 10,50
Palacinkáreň a reštaurácia Bary - Palacinkáreň Vikaro
ku obľúbenýmKresánkova 13, Bratislava (mapa)
Denné menu 7,80€ 0,3l Šošovicová polievka na kyslo 1. 150g Vyprážaný kurací / bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku,syr, 200g Americké zemiaky, t.omačka 2. 150g Bravčový guláš, 200g Knedle 3. 150g Grilované marinované horné kuracie stehná, 200g Ryža / Hranolky, cvikla
Jedna Báseň-Dlhé diely
ku obľúbenýmPribišová 6, Bratislava (mapa)
Paradajková s parmezánom 0,25l/A:7/ Slepačí vývar so zeleninou a niťovkami 0,25l /A:1,3,9/ 130g Vyprážané syrové duo, hranolky, domáca tatarka/A:1,3,7,10/ 140/190g /A1,3,7,10,12/ 150g Kuracie soté na maďarský spôsob so zeleninou a hráškom, dusená ryža /A:1,7/ 130/200g /A: / 450g Maccaroni so syrovou omáčkou, trhané kačacie barbecue, chrumkavá cibuľa /A:1,3,6,7,9/ 140/200g/A: 1,7,10,12,/ 150g Vyprážaný kurací/bravčový rezeň, zemiakový šalát viedenský/A:1,3,7,10/ 350g /A: 1,7,10,12,/ ½ Pečeného kuraťa cca 700g, dusená ryža, kyslý mix /A:7,12/
Najlepšie hodnotené
Dlhé diely
- 1. Palacinkáreň a reštaurácia Bary - Palacinkáreň Vikaro, Bratislava
- 2. Reštaurácia SK - HU Étterem, Bratislava
- 3. Jedna Báseň-Dlhé diely, Bratislava
- 4. Rotunda - reštaurácia a pizzeria, Bratislava
- 5. Jedáleň Wild restaurant, Bratislava