Regióny Slovenska
Turistická mapa Slovenska Podunajsko Bratislava Záhorie Trnavsko Ponitrie Tekov Stredné Považie Dolné Pohronie Pohronie Hont Podpoľanie Gemer a Novohrad Horehronie Turiec Horné Považie Kysuce Orava Liptov Spiš Košice Šariš Horný Zemplí­n Dolný Zemplí­n
Pre výber lokality v ktorej sa nachádzate jednoducho kliknite na mesto v regióne na mape
K dispozícii je 4239 podnikov.
Upozornite na chybu

Kontakt

Adresa:

Obchodná 43 - 45
811 09 Bratislava

Web:

Reštaurácia na facebooku

Telefón:

0908 606 359

Email:

pub@uzelenehostromu.sk

Hodnotenie podniku

Celkové hodnotenie:
2.8 / v pohode
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Počet hlasovaní: 93
sibalka
Na začiatku tento podnik patril medzi moje obľúbené. Teraz po dlhšej odmlke veľké sklamanie - prostredie ošumelé, bez snahy majiteľa aspoň čiastočne obnovovať interiér, pizza zhoretá, stôl, príbory a taniere špinavé či zaprášené. Takže sme boli poslednýkrát.
July 2014
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
tabka
Z tohto podniku som rozcarovana. Bola som parkrat na menicku a jedlo je take nic moc. Obsluha obcas pomala. Udivuje ma hovadzi vyvar, ktory je vlastne sackova francuzska polievka. A kopec dalsich nazvov jedal ako prazsky steak a tak. Myslim, ze za 3.60 by sa dalo spravit lepsie menicko a mohli by sa vypustit dezerty v podobe polskych keksikov, cukrikov bonpari atd. Jedlo z listku som sa neodvazila objednat.
March 2014
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
narocny
peklo v strede mesta. zdieraju casnikov. strasna kuchyna . bol som tu veľakrát a nikdy dobre nevarili. obsluha priemerná. niekedy vynimky ako pato. da sa platit kartou aj bezkontaktne. tento priestor by mal byt vysutazeny cez verejne obstarávanie
January 2014
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
farar
škoda, že sa nedá zadať nula
December 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Anulienka
Jedlo bolo castejsie nevydarene, studene a velmi neskoro po objednani servirovane. Obsluha nic moc. Globalne mam pocit, ze podnik ma klesajucu uroven, co je skoda..
April 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Antonije
Obsluha je hrozna, neochotna, zamracena stale, nevedia sa spravat k hostom.
November 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
lucia
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
katarina
vyborny hambac, oduta casnika, super vyber aj ceny
June 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
lukas
objednal som si fazulovu polievku a bravcove rebro. Jedlo bolo teple a chutne,len skoda ze k polievke daju kusocek peciva a ta porcia rebra bola mala-vela kosti menej masa obsluha bola mila a atmosfera nesklamala odporucam ale nabuduce si dam skor hamburger
May 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Viktor
Moja prvá návšteva. V sobotu. Veľké očakávania. Na pitie som si dal strašne špatného bažanta a objednal hamburger. Mäso studené, pod klobúkom som mal vršok paradajky aj s bubákom, hranolky ešte studenšie a ešte aj mištička na BBQ omáčku bola zadrbaná a druhá na tatársku omáčku s ulomeným uškom. Mama so sestrou si objednali hamburgre s kuracím mäsom, dostali s hovädzím, studeným. Keď je tanieri vidno laxný prístup zo strany kuchára, treba pouvažovať o zmene. Zatiaľ ďakujem, nikdy viac.
April 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Slávka
Výborné nenáročné jedlo (sendviče, hamburgery, rezeň) z rozumne a stručne zostaveného jedálneho lístka, ktorý je zárukou čerstvosti. Naozaj pekné prostredie, veľká kapacita, cez obedy množstvo ľudí, ale miesto sa Vám podarí nájsť vždy, obsluha cez obedy rýchla (až prekvapivo), večer je to horšie,ale znesiteľné. Príjemné ceny, pravidelný večerný program, takmer vždy beznádejne narvaté, preto odporúčam určite rezerváciu. Vhodné aj pre veľké skupiny najmä na popíjanie a k tomu čosi pod zub.
February 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Nina
denne menu vyborne, jedlo skvele, velky vyber, chutovo ok.v case obeda sme dostali jedlo vzdy teple a nacas. spokojnost. v piatok vecer trosku nestiha obsluha ale jedlo aj tak teple a vyborne!
November 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Matúš
Super prostredie a cez vikendy maju velke akcie na jedlo. Miestami sa ale dlhšie čaká na jedlo.
November 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Katarina
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Nika
Obsluha fajn, burgre a jedlo najlepšie, ceny za pivo veľmi dobré akurát hudba - živá kapela je moc hlučná, nedá sa pri nej porozprávať. Ale inak fajn
November 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Ivana
Jedlo nam priniesli chladne, ale to sa asi dalo v nedelu cakat. Takisto by mohli pridat viac obsluhy,kedze tam je v nedelu specialne plnka, tym by sa skratil cas cakania na jedlo. Inak jedlo fajn,pokial je teple.
March 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
lubos
January 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Ľuboš
January 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Lucie
January 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Zuzana
January 2013
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Dominika
Pekne miesto a super napad s nedelnou 50% zlavou na jedlo, ale obsluha 0 bodov.
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Milos
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Michal
Zaujimavy interier a prostredie ale obsluha vie byt niekdy dost drza a jedla su zaujimave skor cenou ako chutou. Velke nefajciarske prostredie so zivou hudbou zadarmo kazdy vecer, to je velke plus, ale niekedy mozete byt sklamani.
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Tomáš
mne sa tu pacilo :)
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Michal
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Alžbeta
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Pavol
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
bitch
raz som si tu dal lososa, ktory bol malinkaty a uplne vysuseny, a k tomu som dostal obrovsku zemiakovo_brokolicovu torticku bez chuti.losos bol studeny a tortisko neuveritelne horuce.oplati sa tu heineken za 1e a hamburger, ked sa podari.
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Andrej
Musím povedať, že som v tejto reštike bol už zopár krát cez obed a dlho som čakal na jedlo keďže bolo plno. Ale neprišiel som tu kritizovať ale práve naopak, poďakovať sa za super čas v nedeľu večer. Obsluha vynikajúca. Čašník počas večera priebežne k nám chodil a pýtal sa či niečo ďalšie nepotrebujeme. Jedlo som si veľmi vychutnal. Ja som si dal Grécky šalát a priateľka lososový. Bolo na stole do 15 min. Vynikajúce a ešte k tomu za nedelené polovičné ceny. K tej všetkej pohode dopĺňala príjemnú atmosféru naživo hrajúca džezová kapelka. Aj som rozmýšľal, že by som tu mal dať aj trocha kritiky ale za nedeľu večer má táto reštaurácia moje dobré hodnotenie skutočne zaslúžene. Ďakujem za pekný večer rád si ho zopakujem.
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Kristína
December 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Lubica
Boli sme tam na obed a čakali sme asi hodinu, kým nám prinesú šaláty. Nakoniec po dlhom čakaní mi priniesli lososový šalát s úplne zoschnutým lososom, čo sa vôbec nedalo jesť.
November 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Alžbeta
Dnes som sa vybrala na obed zo spoluziakmi do tohoto pubu.Bola som tam posledny krat, kedze pizzu ktoru som si objednla a jasne povedala ze chcem bez cibule, dokonca s ma este dva krat pytala ci bez cibule, a donesu mi ju s cibulou nedopecenu tak to mi stacilo. akoby toho nebolo malo kamaratke doniesli studene jedlo, ktore neochotne isla zohriat.ked som tu uzasnu pizzu chcela zabalit do alobau alebo do sacku, prisli a dali mi krabicu s uctom na 0.33 centov, co ma dorazilo asi uz najviac. neodporucam nikomu, ani nenarocnemu...
November 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Mishelka
radšej inam :)
September 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Ivana
Obedové menu je des. Slepačí vývar s rozvarenou cestovinou alebo iná rozmixovaná gebuzina nazývaná polievkou. Pečená ryba chutila ako oschnutá stará topánka a racionálna strava 0 bodov. Často som stretla so špinavým riadom a príbor nájdete na stole v zhužvanej servítke akoby ju niekto pol hodinu žmolil. To všetko o hygiene stravovania vo mne vzbudzovalo značné pochybnosti. Stoly väčšinou musíte niečim podložiť, pretože inak sa budete cítiť, že jete na hojdačke. Ak patríte k tým, ktorí chodia na obedy skoro (11:00), tak je pravdepodobné, že sa stretnete aj s rýchlou obsluhou. Avšak aj tak sa im často stáva, že všeličo dopletú a to máte dokopy X čašníkov, pretože jeden objednáva nápoje, druhý ich prinesie, tretí objedná jedlá, štvrtému platíte... Atmosféra cez obed nič moc skôr sa oplatí prísť večer na lacné pivko a fajn hudbu. Celkovo pomer cena/kvalita by som pub hodnotila ako podnik lavírujúci okolo priemeru (raz podpriemerný a raz priemerný).
July 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Duina
Z navstevy podniku, ponukaneho jedla a jeho kvality sme boli velmi velmi sklamani. Ak ked sa obsluha snazi, neda sa neprehliadnut kvalita jedal, ktzora je casto velkym sklamanim
July 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
olga
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
mareksp
tuto restauraciu dokonale vystihuje jedno slovo: KATASTROFA arogantna, drza, nevsimava, povysenecka obsluha na cele s prevadzkarom, ktory sa tvari ako pan sveta. este sa nam veru nestalo, aby po slusnej otazke, ci sa mozme presadit k vacsiemu stolu, kedze sme boli 4, planovali sme obedovat a dostali sme maly stol pre 2 sa casnicka bezpricetne rozcertila, zacala po nas vrieskat, hodila pred nas utierku a povedala, ze ona nas obsluhovat pri druhom stole nebude! jedla, ktore na 99% v kuchyni iba prihrievaju... vyzera to ako prijemny podnik na vecer, avsak kvoli hlasnej hudbe a neschopnej obsluhe sa mozte ist s partiou na seba akurat usmievat a trenovat si trpezlivost cakanim na obsluhu. tuto pseudorestauraciu som navstivil viackrat v roznych casoch a vzdy to dopadlo fiaskom. cezto vsetko sme im davali sancu kvoli prijemnemu prostrediu, po poslednom incidente s casnickou vsak nikdy viac...
June 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
ml
restika je v pohode, irituje ma pri vstupe pan ktory musi usadzat ludi aj ked je restika poloprazdna. Nie som dement aby som si sadla k stolu pre 6 ked sme 2. Pan sa nesprava slusne a po kazdej navsteve si poviem ze zas pol roka tam nevstupim. Obsluha pomala, castokrat zaplatim za napoj a odidem po 20 min prec nakolko okrem napojara sa u nas nik nezastavil. Niektore jedla su vyborne a chutne, len ten slepaci vyvar cize zaliata sackova polievka horucou vodou je fakt nechutny.
May 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Vladimir
Bol som v tomto pube viackrat.najprv aj spokojny. Naposledy v nedelu pocas akcie za polovicnych cien. Minule mi vsak dali nedorobene maso, co som si vsimol az v strede jedla, lebo to maso bolo plnene a najhrubsie v strede..no surove zvnutra. Ked som to chcel reklamovat, manazer na to, ze dam vam to dopiect..tak mi zobral tanier a o desat minut doniesol spat s tym masom pre istotu rozkrojenym napoly, aby sa uz tentokrat isto spravilo... no des, ziadna vymena jedla ospravedlnenie nic...potom este nasledovala hadka s casnickou, ktora sa vyjadrila, ze co chceme za tu cenu..Takze v zelenom strome ked maju akciu polovicne ceny, znamena to , ze je aj normalne, ze jedlo spravia len napoly, surove a navyse tam aj polovicu platiaceho zakaznika beru ako podradneho. Moze sa to stat kzdemu kucharovi, a vtedy prave by mali situaciu zachranit zamestnanci ospravedlnenimi alebo nejako, no tuto doslo k zlyhaniu..Nepojdem tam nikdy uz nikdy.
April 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Kika
April 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
magdalena
velmi dobre jedlo, super akcie a koncerty
April 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Nina
Otrasná obsluha, drzí časníci, jedlo veľmi priemerné, už tam viac nepôjdem...
April 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Stanislava
nikdy viac, najhorsia obsluha na svete, a opakovane ...
April 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
pacvalova
prijemne posedenie pri drinku! prostredie a atmosfera nema chybu.. na obed som este nebola, tak nemozem hodnotit, ale vecer nesklamal.
April 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Michal
varia dobre, najlepšia je nedeľná akcia :)
April 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Miriama
April 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Tomáš
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Peter
Trochu ma rozčuľujú reakcie, ktoré som doteraz čítal všelikde na webe, pretože ľudia hodnotia na základe jednej návštevy a to ešte v čase obedového menu. Takto sa naozaj objektívne hodnotenie nerobí. Ja som pravidelný návštevník tohto skvelého podniku už jeden rok. Priviedol som tam už mnoho priateľov aj klientov a všetci boli spokojní až nadšení. V centre tento podnik nemá pri jeho cenách a prostredí konkurenciu. Obsluha má malé nedostatky, v pomere k cenám a hodnote zážitku je však výborná. Jedlo za nízke ceny je servírované naozaj pekne, kuchár stíha aj pekne vizuálne jedlo upraviť a ozdobiť. Výber je ideálny, každý si nájde niečo. Ako jedna z prvých reštaurácii v Bratislave v tejto triede priniesli na západe bežný jav - vodu zdarma na stole aj s pohármi. Tankové pivo za euro netreba komentovať, ale ako vínkar musím pochváliť červené víno, ktoré je veľmi slušnej kvality aj ceny. No a to čo robí pre mňa tento podnik najobľúbenejším, je určite živá hudobná produkcia.
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Pavol
Pocas spicky cez obed treba ratat s mnozstvom ludi a obcas trosku dezorientovanym personalom. Chodim na obedove menu najma a to pravidelne, malokrat sa mi stalo, ze by som bol nespokojny. V skladbe jedal je vidiet snahu priniest kvalitny produkt, nie je to styl "vsetko-z-fritezy-na-vas-tanier"... Za tu cenu v bratislavskom centre nie je co riesit. Niektore jedla sa velmi skoro minu, ale s tym treba ratat.
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Soňa
Neviem či mali vtedy všetci zlý deň ale čo, ale bolo to naozaj zlé. Obsluha vyzerala, že niečo berie, boli nepríjemný, mala som z nich pocit, že sa im ťaží aj žiť. jedlo bolo naozaj zlé. Odchádzala som hladná. V živote sem už dobrovoľne neprídem.
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
olioliana
Naposledy (a nikdy viac) som bola v reštaurácii Pub u zeleného stormu v nedeľu večer. Na objednanie sme čakali asi 20 minút, na samotné jedlo ďalšiu polhodinu. Objednala som si cestoviny, ktoré boli úplne bez chute - v neosolenej vode uvarené cestoviny s podobne uvarenou brokolicou, zaliate bielou omáčkou bez akejkolvek chute...sama by som to doma zvládla lepšie a za podstatne kratší čas. Kamaráti si objednávli rôzne hamburgery, ktoré im čašník priniesol na stôl s tým, že teda nech si ich pootvárajú a popozerajú ktorý je aký lebo on nevie. A vrchol bol pri platení kartou keď čašníčka s terminálom prišla k stolu bez toho aby niečo povedala, chvíľu tam stála a keď sme si ju za tu chvíľu nevšimli, dosť prudko na nás prehovorila či teda chceme platiť tou kartou alebo nie...vďaka kombinácii nepríjemnej obsluhy, dlhého čakania, naozaj zlého jedla a aj faktu, že sa mi to tu nestalo prvýkrát už viac do tejto reštaurácie neprídem. Jediná pozitívna vec toho včera - nedeľná polovičná cena za všetko jedlo, aj keď za tie cestoviny mi bolo aj 3 eur ľúto...
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Jana
Prihorena polievka, smradlava ryba, pizza co vlastne ani nie je pizza ale suchar, biedne pivo. Kuchar jedla jednoznacne len vydava ale neochutnava. Obsluha sice mila ale nevsimava. Atmosfera nic moc. Kvalita jedla vecer sa od obeda velmi nemeni. Celkovo podnik nic moc.
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Miriam
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Pavol
Tento podnik je veľmi ťažké hodnotiť... Jedenkrát je všetko super, obsluha príjemná, prívetivá, úslužná, jedlo rýchlo pripravené, inokedy obsluha nevšímavá, odmeraná, arogantná a príprava jedla trvá neskutočne dlho. Jedlá sú väčšinou primerane dobré, ale nájdu sa aj nedobré veci v jedálničku. Plusom je veľké pivo za 1€. Raz sa mi stalo aj to, že keď čašník priniesol dochucovadlá (mali by tam byť soľ, korenie, olej a ocot), tak tam boli dve soľničky a dve prázdne fľašky páchnuce po niečom skysnutom so zosušenou hrčkou neviem čoho... akože dosť nechutné a dosť veľký trapas...
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Martin
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Martina
Super...obsluha perfektna...ponuka tiez...a vecer sa clovek aj moze vyblaznit pri latino hudbe alebo rock-u:)
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Zuzka
Prijemna restauracia - ci uz na obedove menu, alebo vecer pri vinku s priatelmi. Chutne jedla, mila obsluha, rada sa sem vraciam.
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Lukáš うそつき
Velmi pekné prostredie, ale ked som tam bol na obed tak to boli absolutny chaos - ked sme si chceli objednat, tak prisiel casnik, ktory mal na starosti iba polievky - ostatne ho nezaujimalo, dalsi sa pytal na druhy chod, zacali nam to nosit vsetko naraz, takze na stole nebolo vobec miesto... a ked sme chceli platit tak nebolo u koho... najest sa tam dalo, ale inak hroza
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
erika
prekvapili ma hodnotenia na tuto restauraciu, pretoze my sme boli strasne spokojny..... obedy tu ma nikdy nesklamali :) a ceny su vyborne...
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Erik
Tento podnik som si v minulosti velmi oblubil, avsak musim konstatovat, ze priamo umerne s obsadenostou podniku ide dole aj kvalita obsluhy. Bol som v tomto pube dva dni za sebou pocas vecere a bol som velmi velmi sklamany najma obsluhou( a ta je si myslim najpodstatnejsia v podniku) Kamaratka si objednala Hubert DeLuxe - casnik odpovedal(nemame, pride zajtra) - o slusnom spravani nemozno hovorit - nezaznelo ani ''prepacte'' ani nezaznel navrh na iny drink. Nasledne si vypytala Cuba Libre. Casnik odpovedal - nemame lad, je pokazeny ''LADOSTROJ''!!:D btw je to vyrobnik ladu.... Nakoniec sme objednali Hubert Brut. Casnik prisiel s dvoma fletnami, z ktorych jedna bola upackana a nieco na nej bolo mastne!!! Po mojom naliehani, ci by bol ochotny to vymenit, tak PREVRATIL OCAMI a povedal, ze dobre. Znova, ziadna omluva, nic... Vrchol vecera bol, ked si dalsi kamarat objednal praclik(ktory casnik povedal, ze je cerstvo upeceny)... Po asi 20 minutach od objednavky casnik priniesol oschnuty gumovy praclik! Znova po ostrejsej diskusii, ze tento praclik urcite nie je teraz upeceny, casnik bol ''ochotny'' nezauctovat ten žvachel.. Citujem: Ze ste to vy, tak vam to nezaratam. Neviem, ci si myslel, ze sme uplne hlupi alebo co... Takze bohuzial, tento podnik u mna uz stratil zaujem. Aj ked je to skoda, pretoze prostredie a kuchyna je velmi dobra. Mozno by som manazmentu odporucil najat viac pracovnej sily...
March 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Miso
OTRASNÉ! Nič viac na dnešné menu nemôžem napísať. Dali sme si polievku: - mexická krémová - od krémovej to malo ďaleko. Prišlo mi to ako mexická zmes z konzervy rozriedená v paradajkovej šťave. - slepačí vývar - priniesli ho studený. Čakali sme 5min, kým ho odnesú, ďalších 5min kým priniesli teplý vývar. Samozrejme lyžičku zabudli. Takže ďalších 5min, za ktorých ten vývar opäť chladol. - kurací steak s jemnou sviečkovou omáčkou, knedľa - ten, kto navrhoval toto jedlo a kuchár, ktorý ho varil, prosím choďte robiť radšej taxikárov. Tam budete možno úspešnejší. Toto jedlo bolo odporné, nechutné, hnusné! Maličký kúsoček vysušených kuracích pŕs sa odvážite nazývať steakom???!!! Jemná sviečková omáčka bol nejaký grc zarobený z prážku a tej "omáčky" tam bolo toľko, že ju ani vidieť nebolo. HNUS!!! - lievance džemom a horúcou lesnou zmesou, šľahačka - lievance polosurové a nechutné. Nemali žiadnu chuť. Lesná zmes sa dala, ale bola skoro studená a nie horúca. Šlahačka odporná umelá. Vrchol tohto "gastronomického" zážitku bol, keď sa pri vedľajšom stole ohradili, že to nebol steak ale kuracie prsia a omáčka tam skoro nebola. Na to časník arogantne a povýšenecky skríkol, že čo by si chcel za 3,50€!!!! Toto bola moja prvá a posledná návšteva. V živote sem neprídem na drink a už vôbec nie na jedlo. Každého v mojom okolí budem odrádzať pred návštevou tohto odporného pajzlu.
February 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Miška
Mam len dobré skúsenosti. Jedina chyba - rýchlo sa minie obedové menu.
January 2012
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
layla
Viac ráz som dala tomuto podniku šancu, na strávenie obeda, ale obedove menu je katastrofa. Chápem, že za 3,50€ s polievkou, nápojom a dezertom to asi nejde lepšie, ale ľudia si radšej priplatia než by mali jesť šlichtu s príšernou obsluhou. V tomto kontexte je potom aj cena 3,5€ veľmi vysoká. človek má pocit, že je na bežiacom páse - čakáte, kým Vás neusadia k "vhodnému" stolu (dvoch ľudí nemožno usadiť tam kde je viac voľných miest :( , nápoje prinesú pred jedlom, čo by nebolo až tak zlé ale keď si chcete objednať, čo ste si v "mori vyprážaných, kuracích a pod." vybrali, tak väčšinou počujete, že už to nemajú (a to o 12,30 !!!). Polievka chutí ako sáčková, hlavné jedlo donesú predtým než dojete polievku! A to už vtedy je studené! Porcie sa dajú, ale kvalita jedla... horšie ako šenk! Obsluha, ako kedy, ale v celkovom pocite nič moc. A vrcholom je prevádzkar, ktory tam "akože" riadi prevadzku s handsfree na uchu, je neskutočne arogantný, hosť je pre neho nepodstatný, nezaujíma ho, len ho otravuje!!! Naozaj tam už nepôjdem- definitívne. Radšej budem o hlade ako to čo je tam!!!
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Pavel
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Lubos
Dobre jedlo za prijemnu cenu. Jedine co mi kazi chut pri navsteve tejto restauracie je poddimenzovany stav casnikov a dlhe cakanie na jedlo - Hlavne v case obedu cez vikendy!
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Otília
Cena denneho menu vyborna, ponuka jedal siroka. Pocas spicky sa snazia obsluzit co najviac zakaznikov, takze obsluha ulietana, na stoloch chybaju pribory a veduci neprijemne komanduje ludi kam si sadnut.
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Radoslav
Dame si pizzu. Pizzu nemame, tak si dame Gordon Blue :/. Ako prilohu hranolky? Nie. Ryzu. Ryzu nemame. Potom si na toto luxusne jedlo za 5 eur pockame pol hodinu a casnik ktory vyzera ze sem nahodou zabludi donesie jedlo. Surove maso vnutri. Plesniva hranolka ktora si troni na ostatnych. Salat vyzera ze je pol roka po zaruke. Rozlievane vino chuti ako keby ho niekto uz pil pred nami. Napriek tomu som im dal este druhu sancu a vratil som sa tam. Priatelka doniesli ine jedlo ako si objednala. Bez slova sme sa zdvihli a bez platenia odisli. V zivote nikdy viac.
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Barbora
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Marek
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Luboš
Chcelo by to lepšiu atmosféru, trošku upraviť steny a zlepšiť obedové menu lebo tie porcie niesú bohvie čo :) Inak má to veľký potenciál, obsluha je fajn!
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
lucia
Prostredie je celkom pekné. Na večerné posedenie fajn, ale určite neodporúčam ísť tam na obedové menu. Malé porcie a jedlo je veľmi zlé.
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Tomáš
December 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Juraj
November 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Lenka
Kolísavá kvalita ,ale určite tam ešte pôjdem :)
November 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
tomas
October 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Denisa
Dnes sme si chceli dať s priateľom príjemný nedeľný obed. Nikto si nás však viac než 20 minút nevšimol, tak sme sa postavili a šli preč. Celkom mi to pokazilo náladu.
October 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Martin
Cez obedove menu je tato restauracia doslova katastrofa. Maju neopisatelne zvyky, donesu vam jedlo kym nedojete polievku, jedlo vam zatial vychladne. Niektori casnici su v pohode, ale niektori sa spravaju zakazdym doslova nehorazne. Manazer, ktory tam riadi prevadzku s handsfree na uchu, je jeden z najarogantnejsich ludi akych som v restauracnych zariadeniach stretol. Ucta k zakaznikovi uplne nulova. Dnes som tam bol definitivne naposledy potom ako som sa v takmer prazdnom podniku posadil na miesto, kde to personalu nevyhovovalo, s tym ze pri nasom stole su zbtocne volne miesta. V podniku bolo pritom volnych takmer 20 stolov. Jednym slovom otras.
October 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Mirka
Boli sme dnes - stvrtok 6,10,2011- kratko pred hranim skupiny, ktora bola prilis hlucna, ako aj hudba v restauracii, obsluha mierne ignorantska, plus je iba to ze mali vela ludi tak miesami chapem,,, jedlo dobre za rozumnu cenu... to je vsetko dobre co mozem povedat, lebo v tomto "pube" nam uplne pokazili vecernu naladu po tom ako jeden s casnikov ocividne nahanal zisky, potetovany arogantny a po objednani a doneseni zahlasi sumu blocik nikde a este zacne z hlavy davat sumy ze co co stoji, po zahriaknuti ze chceme ucet ho konecne priniesol a zistili sme ze akcia na Jegermaister ktoru maju vsade na stoloch je vraj iba v sobotu, co mimochodom nikde nie je spomenute, a v napojovom listku nieje uvedeny si nauctovali horibilnu sumu a vrcholom vsetkeho bolo ze neochota stornovania a vyhodenie z restauracie,,, Dakujeme uz sem nikdy neprijdeme a to sme boli 12ti a chceli sme minut dost penazi,,, pan majitel mate sikovny personal na odhananie klienteli, vela stastia, aj vo 4cenovej si vedia viac cenit zakaznika ako tu ...
October 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Lucia
Velké porcie, stále akcie, dobré ceny, niet čo dodať ...
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
dotnot
+ v cene je aj napoj - pocit ako vo vykrmni - od usadzania po podavanie jedal - druhe kratko po polievke a nie je ho kam polozit - jedlu obcas chyba chut
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Matus
Je mi luto ,ze ta obsluha upada a upada inak mam podnik velmi velmi rad ...
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Tomáš
dal som asi 5 šancí - ale: sáčková polievka, špinavý tanier, špinavý pohár bola moja definitívne posledná návšteva. škoda, lebo čapované nealko pivo v cene menu je fajn...
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Marian
Páči sa mi hlavne systém obsluhy, ktory je velmi efektivy. Deli sa na čisto len nápojovú a potom tú, ktorá roznáša len jedlo. Preto je zaručené, že na objednávku dlho nečakám ako je tomu pri iných reštauráciách. Zároveň majú výborný výber jedál, takze nemám pocit, že jem stále to isté. Cena munucka je podla mna bezkonkurencna, ked prihliadnete na fakt, ze v nej je aj napoj a maly dezert. Jediným nedostatkom je slepacia/hovadzia polievka, ktorá chutí ako sackova polievka.
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Gordonica
cez obed riadne narvate obsluha ma co robit, obcas sa stane ze treba cakat ale pri natresku sa to asi tazko da inak
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Eva
zaujala ma bohata ponuka menu, bohuzial som zazila ako dezert suchy okrajec cesta a jedlo nic moc. k tomu arogantny casnik, ktory sa snazil byt velmi vtipny.. no.. stacilo mi.. kamarat mal podobnu skusenost, ked ho pocas prijemneho posedenia vyhodili z podniku, lebo ze maju rezervacie. proste sa vam pozastavuje rozum :))
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Janka
Pizza, hlavne ten obsah na nej milo prekvapil svojou hojnostou. Tak ako aj vyzerala, aj chutila. Bola naozaj dobra ;) A ceny ako mimobratislavske. Chtivi hudby a tanca sa tiez zabavia.
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
lenkulka
tento pub mam velmi rada, skvelo varia, tankovy bazant - aj nealko, denne menu velky vyber...obsluha sice obcas nestiha, avsak atmosfera je sympaticka , vecer live koncertiky!
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
frostie
obedove menu niekedy nic moc, vela vyprazaneho, avsak bezne menu je vyborne a za rozumne ceny. S vynimkou jednej negativnej skusenosti s casnikom velmi prijemny podnik.
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Pavel
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Ivona
Vzhladom na to, ze sme boli na menu pocas obeda, nemali sme velke ocakavania. Avsak zapekane zemiaky s karfiolom chutili ako predzute, rozvarene a bez chuti, s uplne ciernym zhorenym syrom navrchu. Hrachovu polievku vsak robia vybornu! Obsluha robi co moze, no bohuzial ked maju narvate, nestihaju vydavat a na niektore z jedal bolo potrebne cakat.
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Simona
Dnešný obed nám trval asi 50 minút, čakali sme na jedlo priveľmi dlho, musela som si meniť 3krát jedlo. Pri otázke "kde máme príbor", nám ho čašníčka podala z vedľajšieho stola, kde sedeli ľudia. Počas obeda sem už asi nepôjdem.
August 2011
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Zdenka
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:
Peter
Jedlo: Obsluha: Atmosféra: Ceny:

Poloha

Otváracie hodiny

Pondelok: 10:00 - 23:00
Utorok: 10:00 - 23:00
Streda: 10:00 - 24:00
Štvrtok: 10:00 - 24:00
Piatok: 10:00 - 03:00
Sobota: 11:00 - 03:00
Nedeľa: 11:00 - 23:00

Popis

Pub U zeleného stromu vznikol v roku 2004. Názov podniku je ako domové znamenie, ktoré sa dávno používalo ako právo vyrábať slad, variť pivo a páliť pálenku. Pub U zeleného stromu je úzko spojený s podnikom Palírna U zeleného stromu: Starorežná Prostejov. Ako jediný v Bratislave máme výhradné zastúpenie v ponuke alkoholických nápojov z tejto palírny.

Doplňujúce informácie

Kapacita podniku: 280

Zameranie podniku

  • Každodenné stravovanie
  • Obchodné jednania
  • Romantické posedenie
  • Rodiny s deťmi
  • Posedenie pri pive
  • Posedenie pri víne
  • Sledovanie športových udalostí
  • Svadby, spoločenské podujatia

Kategória podniku

  • Reštaurácia
  • Pizzeria
  • Pub
  • Bar
  • Piváreň

Typy kuchyne

  • Medzinárodná
Platobné karty:
Eurocard Mastercard Visaelectron Maestro Visa Dinnersclub
Stravné lístky:
TicketRestaurant ChequeDejeuner Doxx Sodexho Vasa

V našom podniku ponúkame tieto značky :

Zlatý Bažant

Detaily

Vybavenie

Bezbariérový prístup Fajčiarska časť Internet, wifi
Jukebox Klimatizácia Krb
Odsávanie vzduchu Parkovisko v okolí Premietacie plátno
Príjemný výhľad Salónik Šatňa
Terasa Toalety pre vozičkárov Videoprojekcia, televízor
Vlastné parkovisko

Pre rodiny s deťmi

Detské ihrisko Detské menu Detské porcie
Detské stoličky Detský kútik vnútri Hračky
Ohrev jedál pre deti Prebaľovací pult Vstup so zvieraťom

Služby

Billiard Bowling Čapované pivo
Catering Donáška Dovolené fajčenie cigár
Firemné podujatia a akcie Grilovanie Koktail bar
Minigolf Organizovanie degustácie vín Organizovanie spoločenských podujatí
Pravidelné denné menu Pravidelný hudobný program Šípky
Stolný futbal Tankové pivo Živá hudba
Dátum poslednej aktualizácie: 27.03.2014 Upozornite na chybu

Najlepšie hodnotené

Staré Mesto

Odporúčame navštíviť

Mamut pub
Cintorínska 32, (vchod je z Ferienčíkovej ulice), Bratislava denné menu

Kafe Nervosa
Zámocká 30, Bratislava denné menu

Lanai Cafe & Bar
Dunajská 25, Bratislava denné menu

Dilema restaurant
Šancová 70, Bratislava denné menu

Na vykonanie tejto akcie je potrebné sa prihlásiť.

Ďalšie weby skupiny: Prihlásenie do Post.sk Új Szó Slovak Spectator RP Online
Vydavateľstvo Inzercia Osobné údaje Návštevnosť webu Predajnosť tlače Petit Academy SME v škole
© Copyright 1997-2014 Petit Press, a.s.